Workshop [HR&Leadership] 2 - Culture of performing organizations

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in leadership aplicat si in managementul si coordonarea oamenilor, managerilor care au oameni in subordine, managerilor si specialistilor in resurse umane, profesionistilor care au oameni in subordine, celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de leadership si management al echipei.

#TEME ABORDATE

O cultură care conduce o organizație către înaltă performanță, conține un set de comportamente si reguli care conduc organizația către rezultate superioare.
 
Cu alte cuvinte este o cultura care determina o companie să obțină  rezultate financiare și nefinanciare mai bune (cum ar fi satisfacția clienților, păstrarea angajaților etc.) decât ale altor organizații  pe o lungă perioadă de timp.
 
Cultura companiei este despre CUM și DE CE se fac lucrurile în acea organizatție . Atunci când aceste comportamente și norme sunt lainiate cu obiectivele organizației, cu nevoile clienților , cu prioritîțile angajaților, compania ajunge să obțină atat rezultate finanicare cât și alte beneficii cum ar fi reținerea și implicarea angajaților.
 
Atunci când în companie există o  cultură  companiei orientată cître înalta performanță  acestea pot afecta toate aspectele organizației.

  • Cum arată exact o cultură de înaltă performanță?
  • Și cum poate crea organizația dvs. una?
  • Care sunt caracteristicile de bază ale unei culturi organizaționale ce determină înalta performanță
  • Care sunt abilitățile necesare leaderilor pentru a putea crea o cultură a înaltei performanțe?
  • Cum este mediul de lucru care favorizează o cultură a înaltei performanțe?
  • Cum se evaluează o cultură a înaltei performanțe?
  • Care sunt beneficiile unei astfel de culturi?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Head of Human Resources, ZITEC

Florentina are o experienta de peste 8 ani in domeniul resurselor umane dintre care 6 ani in industria software in cadrul Zitec. A dezvoltat departamentul de HR din cadrul Zitec, a asistat compania in procesul de crestere si a oferit suport in consolidarea echipei.

Citeste mai mult

Psychologist, Senior Trainer and Consultant , Sfera Business

Florin are o experienta de peste 15 ani ca psiholog organizational, atat din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, si cea mai consistenta, de aproape 6 ani in Telekom Romania), cat si de pe pozitia de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoza si dezvoltare organizationala.

Citeste mai mult

Partener fondator, Coaching Partners

Experiența profesională a lui Dan cuprinde peste 10 ani de activitate didactică universitară, în care a predat management, și 15 ani de management executiv în companii din diverse industrii, cu preponderență în proiecte mari de schimbare în condiții de criză.

Citeste mai mult

Head of Reward&HR Budget, Orange Romania

Doina Filip face parte din echipa Orange România din anul 1997 și are peste 20 de ani de experiență în resurse umane. Evoluția sa în companie a început cu un rol de Payroll Administrator, după care Doina a preluat responsabilități de administrare, raportare și bugetare, este designerul politicilor și structurilor de compensări și beneficii.

Citeste mai mult

Manager HR, Supremia Grup

Oana Piper este HR managerul companiei Supremia Grup, lider pe piata ingredientelor alimentare din Romania. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, Ioana considera ca misiunea sa este de a ajuta organizatiile sa isi atinga maximul de potential

Citeste mai mult
Moderatori

Trainer si Coach, Impact Garantat

De peste 10 ani este antreprenor in zona de training si dezvoltare. Ginette a livrat Trainguri si programe de dezvoltare pentru numeroase companii multinaționale dar si pentru companii romanești in plina expansiune. Ginette este Co-autor in programul A.D.N.-umTraining – un program care ajuta companiile in atragerea si mentinerea talentelor in echipa si in acelasi timp in construirea unor echipe super-performante. In program este inclus si un program de Leadership pentru copii angajatilor. www.impactgarantat.ro

Citeste mai mult

Prezentator, realizator, moderator TV, jurnalist,

Jurnalist TV, radio și presa scrisă. Trainer în media și comunicare. Public speaker. Prezentator de evenimente.

Citeste mai mult