Sesiune de dezvoltare personala 10 - Brandul personal al antreprenorilor

#PARTICIPARE

Sesiunile de dezvoltare personala de la ora 20:30 sunt deschise publicului larg si este permisa participarea gratuita a celor care se inscriu prin acest formular la aceste sesiuni.

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

Ca sa conduci sau ca sa recrutezi, o sa comunici. Dincolo de mesajul de proiect, vei comunica si cine esti. Fie ca ti-ai propus asta sau nu.
Sa comunici autentic si articulat cine esti e un gest de igiena obligatorie. Ai optiunea sa te comunici cu maiestrie. Intrebarea e cum.
Uite unde ai putea sa incepi…

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Founder, Becoming Words / Cuvinte Potrivite

Roxana Grămadă este copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite, un studio de design pentru indentități de afaceri.

Citeste mai mult

Owner, Communication Angels

Citeste mai mult