Masterclass [Business development] 1 - Business Performance Growth Strategies

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizatiei sau centrate pe dezvoltarea business-ului in exterior, fie accesand piete noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategica diferita.

#AUDIENTA target

Este dedicat Directorilor de marketing,  Directorilor de comunicare, brand managerilor, owneri implicați  activ în business!​ Nivelul de transfer al cunostintelor este avansat. 

#DESCRIERE MASTERCLASS

Vedem în jurul nostru multe afaceri de succes care reușesc să crească, să producă, să devină sustenabile, să domine piețele în care activează. Firme antreprenoriale care ajung să fie vândute pe zeci de milioane de Euro sau multinaționale agile care se extind cu un elan antreprenorial greu de egalat. Vedem pe de altă parte mii de afaceri care stagnează sau ies din piață în fiecare an.

Ce le diferențiază pe unele de celelalte?

Sunt antreprenor, ce pot face eu pentru a crește afacerea mai repede, iar dacă o cresc prea repede, să nu mă blochez?

​# RESURSE*

Toti participanții la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • câte o prezentare din partea speakerului care va conține cel putin ideile principale vehiculate pe parcursul prezentarii 
  • o listă de referințe, recomandări, cărți, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicații care îi pot ajuta pe participanți să aprofundeze temele și subiectele abordate în cadrul acestui workshop
  • o listă de cel putin un tool/instrument care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop să fie mai eficienți în activitatea pe care o desfasoară zi de zi și pe care să-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Managing Director, Semper Human Training

Silviu Hotăran a devenit "antreprenor în educaţie" la începutul anului 2009, pasiunea şi obiectivul său fiind schimbarea şi dezvoltarea oamenilor, echipelor şi organizaţiilor, prin proiecte complexe (training, coaching, mentoring etc), orientate pe obiective. În perioada 1996-2008, Silviu a fost General Manager la Microsoft, 9 ani pentru filiala din România ţi 3 ani pentru Europa de Sud Est, unde a răspuns de dezvoltarea afacerilor şi organizaţiilor Microsoft din12 ţări. În prezent este Managing Director în cadrul companiei GKTI Semper Human.

Citeste mai mult

Associate Dean, MsM Romania

Sergiu Neguț este consultant și Board adviser specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Sergiu are la activ investiții ca Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence, sau Intermedicas. Este laureat speakerul anului la categoria Inovatie la Business Days.

Citeste mai mult

Chief Operating Officer, Habitat for Humanity România

Gabi are 40 de ani și se implică în dezvoltarea proiectelor sociale în ONG-uri încă din perioada studenției. Are o expunere la 360 de grade asupra sectorului nonprofit activând de-a lungul timpului ca membru în consilii directoare ONG, coordonator de voluntari naționali și internaționali, manager dezvoltare (nivel național), director executiv.

Citeste mai mult
Moderatori

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult