Cum sa iti transformi casa atunci cand lucrezi de acasa

Cum sa iti transformi casa atunci cand lucrezi de acasa

Atunci cand lucrezi de acasa trebuie sa acorzi o atentie majora modului in care locuinta ta este decorata. Designul este un aspect foarte important de care trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa avem parte de o ambianta placuta si relaxanta.

 
 
 

In momentul in care lucrezi de acasa trebuie sa iti creezi un spatiu potrivit. Ai nevoie de un design profesional care sa te indemne sa dai dovada de productivitate.

“For me, establishing 'The Place Where I Do Work' has been incredibly important in making work and home coexist,”  Noz Nozawa.

Psihologia culorilor in amenajarea unui spatiu de munca

Culorile au o importanta majora atunci cand vrei sa ai parte de un design potrivit pentru munca de acasa. Alege o paleta coloristica care sa te inspire si care sa te energizeze. Ai nevoie de ajutorul unor profesionisti astfel incat sa ai parte de spatiul mult visat.

Ce vei găsi in acest articol?

 • Care este simbolistica culorilor din punct de vedere psihologic
 • Natura mai aproape de tine
 • Luminozitatea
 • Amenajarea spatiului de lucru
 • Design prietenos
 
2

Care este simbolistica culorilor din punct de vedere psihologic

 • Tonurile de albastru trezesc sentimente precum: incredere, siguranta si calmitate
 • Tonurile de verde trezesc sentimente precum : stabilitate, siguranta si incredere
 • Tonurile de rosu trezesc sentimente precum: putere, entuziasm si atasament
 • Tonurile de mov trezesc sentimente precum: regalitate, opulenta si superioritate
 • Tonurile de galben trezesc sentimente precum : optimism, fericire si caldura
 • Tonurile de orange trezesc sentimente precum: ambitie, fericire si revigorare

Adu natura mai aproape de tine

Calitatea aerului este foarte importanta, din acest motiv trebuie sa iti creezi un mediul prielnic pentru locul de munca. Plantele decorative au un rol foarte important. Acestea te vor ajuta sa te concentrezi mai bine asupra sarcinilor de zi cu zi si vei avea parte de un aer mai pur.

Foloseste-te de plantele naturale deoarece ofera un ambient placut si natural. Plantele te ajuta sa ai o imagine relaxanta la locul unde iti desfasori activitatea.

Luminozitatea este foarte importanta

Lumina naturala iti ofera un confort sporit. Ca sa  poti da dovada de productivitate trebuie sa ai parte de mai multa lumina naturala la locul unde iti desfasori activitatea. Spatiile inchise, intunecate nu te vor ajuta sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care trebuie sa le indeplinesti la locul de munca.

In momentul in care avem un spatiu inchis la locul de munca nu ne mai putem concentra asa cum ne dorim din acest motiv este recomandat sa ai ferestre de mari dimensiuni si un spatiu cat mai echilibrat.

 
3

Amenajarea cu atentie a spatiului de lucru

Echipa Noblesse Group te poate ajuta cu amenajarea spatiului de lucru. Ca sa poti da dovada de productivitate ai nevoie de un spatiu larg, care sa iti permita sa lucrezi ordonat. 

Vei da dovada de o capacitate mai mare de a-ti duce la bun sfarsit toate sarcinile de la locul de munca atunci cand biroul tau este spatios si foarte bine organizat. Spatiul in care iti desfasori activitatea trebuie sa cuprinda toate piesele de mobilier care iti sunt necesare.

Creeaza un design prietenos

Cu siguranta zilele petrecute in interiorul locuintei se pot transforma intr-un calvar daca nu ai un design potrivit. Echipa de specialisti Noblesse Group te poate ajuta sa ai parte de un design prietenos care sa te faca mai sociabil si care sa iti ofere o energie pozitiva. Chiar daca lucrezi de acasa nu ar trebui sa te simti descurajata si trebuie sa iti realizezi un design propice.

Ramele foto si tablourile sunt accesoriile care iti pot aduce mai mult entuziasm si mai multa energie. Echipa Noblesse Group iti va oferi cele mai bune solutii pentru a avea parte de incaperea de care ai nevoie.

Daca ai nevoie de o mana de ajutor cu reamenajarea casei, poti oricand apela la un expert in design interior atat in Bucuresti, cat si oriunde in tara! Echipa Noblesse Group iti pune la dispozitie o gama variata de servicii de design, de la experti in domeniu si pana la mobila de care ai nevoie.

Vezi mai multe articole din categoria: Trenduri & Oportunitati
Etichete: