Fii inventiv in a fi atractiv!

Fii inventiv in a fi atractiv!

- Pachet salarial competitiv
- Bonus anual pentru performanța
- Asigurare medicala privata pentru tine și familia ta (fara limita pentru investigații recomandate, benefcii intervenții dentare)
- Abonament sala de sport
- Tichete dfe masa
- Program de lucru flexibil
- Stabilitate
- Oportunitați de calatorie
- Pachet de relocare pentru rezidenți in afara Timișoarei

Cam așa sunau anunțurile la targul de locuri de munca de la inceputul primaverii, in principal pentru inginerii in industria de componente auto.

Chiar daca astfel de anunțuri generoase se adreseaza unui numar strict de specialiști și nu marii mase, este interesant de vazut evoluția acestora pe masura scaderii posibilitaților de recrutare a forței de munca inalt calificate. Gynella Parfenie de la AIMS Timisoara spune ca „incep sa arate ca pachetele de beneficii din Vest. Abonamentele la o clinica medicala sunt foarte frecvente. Ba, mai mult, au aparut asigurarile medicale, inclusiv pentru familie și care asigura inclusiv preventia, nu doar invaliditatea si accidentul. In zona de IT, dominata de angajați tineri, au prins beneficiile de well-being. Pot sa cuprinda abonamente la sport, gradinita, masaj la serviciu, iesiri la masa cu colegii, cu managementul superior. Pot spune, chiar, ca exista un fel de intrecere in a gasi cat mai multe astfel de beneficii“, spune Gynella Parfenie, de la  AIMS, firma de consultanța in resurse umane.

Poate autoritatea publica nu este in masura sa ofere facilitați mai mari investitorilor (din motive cunoscute – lipsa fonduri, constrangeri europene), dar s-a gandit la un pachet de asigurari pentru sanatatea afacerii (cum ar fi pentru tratamente antibirocrație).  

Revista Business Days Magazine numarul 5Citeste tot articolul in revista Business Days Magazine, numarul 5, editia de Timisoara.
"Orasul ar avea ce invata de la intreprinzatorii sai pentru a porni in noua sa intreprindere"

Analiza - Cine nu are un om de afaceri, sa-si cumpere (pagina 14)

 

Vezi mai multe articole din categoria: Leadership & Resurse Umane