Casuta Naturii, o idee de familie transformata in business

Casuta Naturii, o idee de familie transformata in business

Povestea Casutei Naturii este povestea unei lectii antreprenoriale invatate pe cont propriu, al unui stil de viata transformat in business. Casuta Naturii este o afacere initiata de Ionela si Liviu Uldrea in Iasi, ambii novici, la vremea deschiderii magazinului, in antreprenoriat. Conceptul afacerii a pornit de la o nevoie personala a familiei Uldrea de a avea la indemana produsele preferate pe care erau obisnuiti sa le consume inainte de a se muta in Iasi. Axandu-se pe aceasta nevoie, cei doi au dezvoltat un business care intampina o nevoie elementara, cea de a consuma produse alimentare de calitate si de a trai un stil de viata sanatos. Astfel, Casuta Naturii s-a nascut ,, ca un vis’’ al familiei Uldrea.

Spre deosebire de traditionalele magazine comerciale, Casuta Naturii incearca sa se evidentieze prin crearea unor conexiuni particularizate cu clientii lor, oferindu-le insight-uri si informatii legate de nutritie, propuneri si recomandari de retete sau prezentand beneficiile produselor dispuse pe rafturi.

Initiativa familiei Uldrea s-a dovedit a fi una de succes si, in prezent, tot mai multi consumatori incep sa indrageasca acest brand. Pentru a imbina pasiunea cu munca, familia Uldrea a transformat Casuta Naturii si intr-un spatiu de evenimente, unde oricine e interesat de lectura poate sa fie un membru activ al Clubului de Carti pentru adulti, sa participe la atelierele de creatie si de gatit sanatos sau sa faca parte din campaniile de informare organizate de familia Uldrea.

O idee de familie transformata intr-un business, Casuta Naturii este un concept de magazin care vinde nu doar un produs, ci si un stil de viata. Initiativa familiei Uldrea a fost intampinata cu succes de publicul din Iasi si a reusit sa se dezvolte constant intr-o comunitate dedicata adoptarii unui stil de viata sanatos.

  

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat & Intraprenoriat