Webinar - Tatian Diaconu

  Webinar - Tatian Diaconu
   

  Topicuri de discutie

  1. Diagnosticul pieței de retail, acum la aproape 2 luni de la suspendarea activități pentru majoritatea magazinelor din centrele comerciale? (din perspectiva CEETRUS si a celor 1000 de parteneri din 15 orase din tare)
  2. Diagnosticul pieței de real estate (rezidențial, birouri, coworking, spații de comunitate) – din perspectiva CEETRUS ca dezvoltator imobiliar mixt (proiectul Cartier Coresi – 60.000 m2 gla Birouri clasa A, 1 spatiu de coworking in pregatire, 60.000 m2 GLA retail – Coresi Shopping Resort, Coresi Street, 1 hotel in constructie – investitie 15 milioane de euro, termen de finalizare 2021, 1650 de apartemente predate familiilor care s-au mutat in cartier)
  3. Perspectiva la nivel european – avand in vedere ca Ceetrus este prezent in 10 tari europene (Franta, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Rusia, Ucraina, Romania, Italia, Ungaria)
  4. Masurile luate in Romania de Ceetrus pentru a veni in sprijinul comunitatii de retail pe perioada starii de urgenta (exonerare de la plata chiriei, reducerea cu 50% a cheltielilor comune, eliminarea costurilor de marketing) 
  5. Propunerea pentru un retail de tranzitie – masurile si politicile comerciale care se impun pana la final de an pt ca jucatorii din retail sa poata functiona sustenabil si sa nu isi inchida afacerile 
  6. Oportunitati si provocari pentru dezvoltarea imobiliara pana la final de an 
  7. Managementul echipei pe timp de criza –  ce a functionat, ce poate fi impartasit in sprijinul Comunitatii Business Days  
   
 
Tatian Diaconu
 

Despre invitat

Tatian gestionează, alături de o echipă de 70 de oameni, proiectele Ceetrus în România (dezvoltator imobiliar mixt, cu prezență în 10 țări europene). În România, Ceetrus este dezvoltatorul celui mai amplu proiect de regenerare urbană din Romania – Cartier Coresi și gestionar a 23 de centre comerciale din 15 orașe. 
În perioada 2018 – 2019, Tatian a coordonat dezvoltarea companiei la nivel internațional și Portofoliul Europei de Est, iar înainte de Ceetrus a condus operațiunile de dezvoltare ale Bricostore în România, Croația și Ungaria.  
A absolvit Academia Trupelor de Uscat în România, la Sibiu, cursurile Universității din Le Havre și masterul la Universitatea din Orleans, fiind specializat în managementul organizațiilor.
Întors în țară după 10 ani petrecuți în Franța, Tatian crede în capacitatea României de a fi un model de dezvoltare economică și socială și în puterea parteneriatului ca rețetă a succesului întregii comunități. 
Într-un articol recent din Ziarul Financiar, Tatian îndeamnă la dialog și solidaritate ca soluții câștigătoare de a depăși această perioadă dificilă pentru noi toți. 
Link articol: https://www.zf.ro/companii/tatian-diaconu-ceo-ceetrus-romania-divizia-imobiliara-auchan-singura-19116702 

 

Afla mai multe despre Tatian: