Webinar - Simona Istrate

  Webinar - Simona Istrate
   

  Topicuri de discutie

  Fiecare  dintre noi isi doreste sa gaseasca solutii rapide, daca se poate magice de rezolvarea a problemelor. Abilitatile de luare a deciziilor si de rezolvare a problemelor complexe necesita instrumente versatile si un proces bine definit. Webinarul isi propune sa va scoata din cadrele strategice traditionale de rezolvare a problemelor. Rezolvi problema corecta? Te invit sa raspundem impreuna acestei intrebari.

  Subiecte:

  • Definirea problemei si a starii e fapt actuale
  • Antrenament de rezolvare a problemelor
  • Solutii out of the box pornind de la nevoile cheie ale partilor interesate
  • Vina si asumarea responsabilitatii – o cultura orientata spre solutii
  • Luarea deciziilor -  despre echilibru si decizii aliniate

 
Simona Istrate
 

Despre invitat

Simona este licentiata in management si pasionata de relatiile interumane. Avand credinta ca in fiecare se afla un potential de crestere si  dezvoltare si-a propus sa gaseasca noi metode prin care sa sustina cresterea performatelor individuale si de echipa. 
A studiat psihologie si neurologie, tehnici teatrale de dinamica a grupurilor, psihologia spatiilor in care oamenii locuiesc si muncesc. Lucreaza cu diverse metode de la  tehnica ESPERE la Business Constellation.
O fascineaza felul in care oamenii se pot coagula in jurul unui scop comun si pot transforma viziuni in realitati palpabile. Are o mare curiozitate asupra naturii umane dar si  multa autodisciplina. 
A fondat Business Through People cu credinta ca oameni valorosi pot contribui la dezvoltarea unor programe de training bazate pe soluţii practice si viabile, folosind cele mai noi şi inovatoare instrumente de training. In present este Managing Partner la AC Knowledge. 
Are expertiză în ledership, management, colaborare, tehnici de mediere şi de rezolvare a conflictelor dar şi de consiliere individuală şi facilitare a grupurilor. Punerea in scena a situatiilor reale din viata de business determina participantii sa experimenteze transformarea si integrarea metodelor si a proceselor de lucru cu echipa chiar din ziua in care intra in contact cu ele.
Lucrează in training şi consultanță de 16 ani si continua cu aceeaşi pasiune şi placere ca în prima zi. Si-a perfectionat abilitatile de trainer si facilitator lucrand in companii precum Orange Romania, UPC, McDonalds. A fost consultant  pentru  Franklin Covey si  ca antreprenor a gestionat afaceri in domeniile IT, design interior, training si consultanta. 

Simona face parte din echipa de organizare a evenimentelor TEDx Floreasca, Este mentor pentru tinerii liceeni si studenti  care dezvolta aplicatii bazate pe inteligenta artificiala si realitate virtuala si a dezvoltat o serie de workshopuri pentru adolescenti si parinti de adolescenti. 

Afla mai multe despre Simona: