Webinar - Sergiu Negut

    Webinar - Sergiu Negut
 
Sergiu Negut
 

Despre invitat

Sergiu Negut este partener la Wanted Transformation, unde detine pozitia de consultant in domeniul cresterii axate pe transformare a business-ului si leadership bazat pe valori. El este cunoscut ca si Business Angel, este membru al boardului, cat si consultant al CEO-ului la cateva business-uri locale. Este un puternic sustinator al educatiei antreprenoriale, el este Vice Presedinte al asociatiei INSEADA lumni Association Romania si este Associate Dean pe Crestere antreprenoriala la Maastricht School ofManagement – Romania.

Sergiu are o experienta vasta in management de top, in varii industrii (sanatate, farmaceutic, marfuri) sidezvoltare in afaceri, incluzand M&A si Start-up-uri. A jucat un rol decisive in dezvoltarea reteleie ReginaMaria; a lucrat pentru Amgen Inc. in Austria si Elvetia pentru extinderea pe regiunea CEE si a fost uncomerciant in domeniul otelului, cat si al marfurilor la inceputul carierei sale.

Sergiu are un MBA de la INSEAD, pe langa o diploma de Inginer la Universitatea Politehnica si una deEconomist de la ASE Bucuresti.

Afla mai multe despre Sergiu: