Webinar - Rares Manolescu

  Webinar - Rares Manolescu
   

  Topicuri de discutie

  Va invitam la o conversatie personala, despre noi, ca oameni. Pentru ca indiferent cat de mult vorbim despre business, daca nu avem grija de noi, personal, nu putem sa facem nimic din ceea ce ne propunem in cadrul afacerii. Si nimic nu e mai nesanatos acum decat sa iei decizii proaste sau neinspirate pentru ca esti obosit mental sau fizic ori confuz legat de directia in care mergi.
  Temele webinarului (de fapt ale conversatiei) sunt:
  1. Ce inseamna acest "cascaval" dincolo de romaneasca interpretare a lui ca fiind bani? 
  2. Cateva principii sanatoase pe care le putem invata din celebra poveste cu acelasi nume.
  3. Care sunt reperele cheie care s-au schimbat acum si cum ne putem mentine "cu tiglele pe casa" in aceste momente si dupa.
  4. Cum ne mentinem energia, vitalitatea si starea de bine in aceasta perioada? Care sunt rutinele necesare la nivel personal.
  5. De ce e important "sa ne punem masca" noi mai intai si ce inseamna asta, practic?

 
Rares Manolescu
 

Despre invitat

Cu o experienţă de 23 ani în training, peste 14 ani ca manager și antreprenor și aproape 13 ani de coaching individual și cu echipe, Rareș Manolescu a devenit unul din cele mai cunoscute nume de pe piaţa de training și coaching din România.

Experiența sa de coaching sistemic și profunda înțelegere a motivației umane îi ajută pe participanţi să devină mai implicaţi în procesul de învăţare și îi îndrumă înspre acţiune.

Rareș lucrează cu companii multinaționale și cu CEO, Manageri Seniori ori antreprenori de pe 5 continente: Europa (inclusiv România), Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord și de Sud. El a contribuit semnificativ la lansarea și dezvoltarea Blanchard International România, divizie a companiei Human Invest, coordonând activitatea locală ca Managing Director și reușind alături de colegii săi să o transforme într-una dintre cele mai respectate de pe piaţă.

Rolul său de trainer, coach și consultant de business l-a ajutat să dobândească o înţelegere profundă a clienţilor săi - printre care cei mai mulţi sunt companii multinaţionale și să găsească cele mai bune soluţii pentru nevoile lor.

Rareș a absolvit Facultatea de Drept a Universitaţii din Oradea, este masterand în drept la Universitatea din Cluj și a absolvit Open University Business School (UK) cu specializarea în Management. A urmat cursurile Metasysteme Coaching School pentru a deveni coach, este consultant certificat Human Synergistics® și facilitator al Demartini Institute®.

De asemenea, Rareș este membru al International Coach Federation (ICF) și Associate Certified Coach. Este pasionat de artele marţiale, kiteboarding, snowboarding, mountain biking și desen.

Afla mai multe despre Rares: