Webinar - Petru Pacuraru

  Webinar - Petru Pacuraru
   

  Topicuri de discutie

  •  de ce exista frica? ce se poate face?
  •  ce fac organizatiile in prezent pentru a-si desfasura activitatea?
  •  cum arata piata de educatie
  •  implicatiile psihosociale ale izolarii sociale
  •  cum va arata viitorul organizatiilor?
  •  cum ca arata viitorul personal?
  •  cum ne putem pregati pentru viitor?
 
Petru Pacuraru
 

Despre invitat


Petru este fondatorul HPDI (Human Performance Development International) . De peste 15 ani, HPDI îl reprezintă în Europa pe Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuţi speakeri internaţionali. Împreună cu acesta, asigură servicii de consultanţă pentru peste 150 de companii, pe programe de dezvoltare a competentelor de leadership, comunicare, customer service, team management, change management şi coaching.

A absolvit Academia de Studii Economice, secţiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master în Project Management cu Asebuss şi Kenessaw State University şi multe alte programe de training naţionale şi internaţionale. A fost implicat în Aiesec pe perioada facultăţii iar mai târziu s-a alăturat Leaders în identificarea şi creşterea masei de oameni care vor produce schimbări în societate. În 2008 a urmat programul de 1 an al Aspen Institute – Young Leaders Program.
In 2013 a castigat premiul de Antreprenorul Anului in cadrul ELA.

În prezent, Petru este antreprenor si coach, conducând HPDI, fondator a diferite start-up-uri şi iniţiative în sfera educaţiei şi nu numai. Este initiatorul unui program executiv de coaching implemetat la peste 10 boarduri executive in ultimii 2 ani.

https://www.wall-street.ro/articol/Careers/242412/de-ce-romanii-renunta-la-job-in-primele-100-de-zile.html

https://www.revistabiz.ro/petru-pacuraru-hpdi-creste-interesul-pentru-webinarii-si-pentru-coaching/

Afla mai multe despre Petru: