Webinar - Oana Paveliuc

  Webinar - Oana Paveliuc
   

  Topicuri de discutie

  • Importanța siguranței psihologice în situații de criză;
  • Transformarea situațiilor de criză în oportunități de creștere;
  • Echilibrul personal & eficiența profesională;
  • Realinierea valorilor individuale și la nivel de organizație în perioade de criză;
  • Reziliența, flexibilitate de gândire și comportament, gândire critică, abilități necesare pentru creștere în vremuri nesigure și incerte.
 
Oana Paveliuc
 

Despre invitat

Sunt Oana Paveliuc, Performance Coach&Trainer NLP,  fondator 4MindCoach. 

Am mai bine de 15 ani de experiență în domeniul vânzărilor, 10 ani de banking  și 8 ani de management în companii multinaționale, iar de 1 an și jumătate sunt antreprenor.

Întâlnirea cu coachingul profesionist  a fost în anul 2015 atunci când am făcut prima formare de Coaching Sistemic cu MCC Alain Cardon.

Apoi a fost întâlnirea cu MCC Ben Kok, am urmat cursurile de Transformative Coaching în cadrul MasterCoach Academy și ulterior formările de Master Practitioner in Business&Life Coach NLP, Time Line Therapy™& Hipnotherapie și trainer NLP.

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez ca și coach, consultant și trainer, cu clienți atât persoane fizice cât și juridice, din domenii precum IT, banking, pharma, retail, sectorul energetic, imobiliar,  precum și clienți din mediul antreprenorial.

Cred cu tărie că un viitor mai bun înseamnă un sistem de educație mai bun astfel încât sunt implicată în  proiecte educaționale și le susțin, unul din proiecte fiind “Transformă Scoala prin învățare vizibilă și digitalizare„ și sunt pasionată de coaching,leadership, neuroștiință și dezvoltarea potențialului uman.

Am avut  de-a lungul timpului suficiente perioade de criză atât în viața personală cât și în cea profesională astfel încât să pot spune cu încredere că orice criză e o oportunitate de creștere și dezvoltare.

Abia aștept să ne întâlnim și să vorbim despre “ Leadership from Brain to heart” în situații de criză și despre cum profităm de această perioadă pentru produce transformări profunde, benefice și de durată în viețile noastre, personale și profesionale.

Afla mai multe despre Oana: