Webinar - Marius Ghenea

  Webinar - Marius Ghenea
   

  Topicuri de discutie

  • Analiza produselor și serviciilor, ce schimbări sau pivotari sunt necesare
  • Analiza relațiilor cu clienții și furnizorii
  • Marius Ghenea: Rămânem la munca de acasă sau ne întoarcem la birou
  • Evaluarea corectă a nivelului pieței si a competiției in perioafa de criză
 
Mircea Capatana
 

Despre invitat

Managing Partner in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania.

Co-fondator al Venture Connect, o platforma de suport pentru antreprenori de tech start-up si investitori, el s-a implicat in multe activitati educationale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovatie si New Business Ventures in cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, de asemenea a fost co-organizator al School for Startups Romania, prima scoala de antreprenoriat din sud-estul Europei si sustine recurent cursuri de antreprenoriat, inclusiv programul BusinessDrive pentru antreprenori si manageri.

Este cunoscut ca unul dintre invitatii permanenti din cadrul emisiunii “Arena Leilor”. Marius Ghenea este in plus si autorul primei carti romanesti de antreprenoriat, intitulata Antreprenoriat, Drumul de la Idei catre Oportunitati si Succes in Afaceri.

Afla mai multe despre Marius: