Webinar - Dragos Anastasiu

  Webinar - Dragos Anastasiu
   

  Topicuri de discutie

  • Fiecare este la fel de important ca mine
  • Criza nu este o justificare sa tratam oamenii ca pe obiecte sau obstacole
  • Orice criza poate fi traversata gandind inainte, in avans, pregatind repornirea
 
Dragos Anastasiu
 

Despre invitat

Dragoș Anastasiu este un antreprenor RePatriat de succes. Medic de profesie, este unul din cei mai de succes oameni de afaceri din prezent. A fondat Touring Europabus România în 1995 iar după numai doi ani, compania a devenit membru al celei mai importante rețele internaționale de transport de călători: Eurolines. Câţiva ani mai târziu, a adus pe piaţa din România brandul TUI, cu care a pus bazele celei mai de success reţele de agenţii din ţară. Grupul Eurolines România s-a dezvoltat continuu, până a devenit un grup de referință în domeniul transporturilor și turismului în România. În afara țării a dezvoltat afaceri în Germania și Republica Moldova.  Grupul Eurolines este astăzi specializat în servicii de ospitalitate, închiriere de mașini și servicii de suport.
În 2017, Dragoș Anastasiu a finalizat parteneriatul cu FlixBus, prima linie de business importantă a grupului Eurolines (linii de transport internaționale), iar 2 ani mai târziu, în 2019, transferă toate activitățile turistice către Grupul DER Touristik. Dragoș Anastasiu deține Green Village 4* Resort în Delta Dunării din 2015 și franciza Enterprise Rent-A-Car din 2014.
Dragoș Anastasiu este președintele Camerei de Comerț Româno-Germane și membru al Consiliului Consultativ al Romanian Business Leaders.

Dragoș Anastasiu este pasionat de sport și educație. Îi plac proiectele noi și crede cu tărie în noile generații de antreprenori, pe care le sprijină activ, implicându-se cu entuziasm în diferite programe de educație practică pentru tineri și profesori din sistemul de învățământ de stat, precum: www.superteach.ro

Afla mai multe despre Dragoș: