Webinar - Ciprian Ladunca

  Webinar - Ciprian Ladunca
   

  Topicuri de discutie

  Să discutăm despre situația actuală și necesitatea să efectuăm următoarele:

  • diagnostic independent asupra stării afacerii 
  • tratament ( plan de acțiune clar pe termen 1luna-3 ani)
  • monitorizare permanentă

   

   

 
Marius Ghenea
 

Despre invitat

ltativă cu experiență în adăugarea de valoare pentru clienți prin analize de diagnostic, finanțe corporative și diligentă financiară M&A.

Ciprian a ocupat funcții de conducere superioară în organizații cu +2 milioane de clienți, +2 miliarde USD de active aflate sub conducere sau +1000 de angajați. Și-a început cariera în KPMG și a continuat ca CFO & DCEO pentru AIG și Metlife.

Ciprian a fost membru al Consiliului de administrație pentru instituții financiare, companii de stat și ONG-uri. A ocupat funcția de membru al Consiliului de administrație din Amcham România, trezorier și președinte al Comitetului pentru servicii financiare. Este membru al Institutului Aspen și membru al Consiliului al United Way România.

Ciprian, Fellow al Life Management Institute din SUA, a absolvit Academia de Studii Economice din România. A obținut Certificatul profesional în management de la Open University Business School UK. Este membru al Asociației Contabililor Chartered din România și al Asociației Administratorilor Independenți, EcoDa

Afla mai multe despre Ciprian: