Webinar - Călin Biriș

  Webinar - Călin Biriș
   

  Topicuri de discutie

  1. Cum să-ți promovezi eficient afacerea pe internet
  2. Pentru ce domenii se pretează marketingul online
  3. Cât te costă să-ți faci vizibilă compania pe internet
  4. Ce buget de promovare ai nevoie
  5. Cine te poate ajuta cu marketingul online

 
Călin Biriș
 

Despre invitat

Experiența mixtă de peste 10 ani ca practician de marketing, antreprenor, trainer și voluntar este atuul meu. Indiferent de domeniul tău de activitate, sau de nivelul de experiență, te pot ajuta să ai un marketing online profesionist.

Din martie 2014 sunt Senior Partner al agenției Loopaa Marcom, iar zi de zi implementez acțiuni de marketing online pentru clienții acesteia. Sunt un practician care aplică ceea ce predă în cursuri și la workshop-uri.

De asemenea, sunt fondatorul Online Mastery (programul online cu lecții video de la A la Z despre Marketing Online), al podcastului Antrenamentul de Marketing și a primei și singurei agende de Marketing Online din România.

Până acum am susținut peste 200 de workshop-uri pregătind pe Marketing Online mii de antreprenori și specialiști. Fac acest lucru din 2009, pe când încă nu existau denumiri de joburi de tipul: Digital Specialist, SEO Guru, Online Jedi etc.

În trecut am fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, am condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniși în marcom IAA YP Cluj. În 2015 am fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Afla mai multe despre Călin: