Webinar - Bogdan Comanescu

  Webinar - Bogdan Comanescu
   

  Topicuri de discutie

  1. Care este starea de spirit și care sunt provocările membrilor Echipei de Vânzări în timpul crizei economice?
  2. Care sunt cele 3 provocări ale Leaderului Echipei de Vânzări?
  3. Ce trebuie să facă Leaderul Echipei de Vânzări pentru ca echipa lui să vândă mai bine în perioada economică care urmează?

 
Bogdan Comanescu
 

Despre invitat

Bogdan Comănescu are 30 de ani de experiență națională și  internațională în marketing, vânzări și dezvoltare comercială.

Specialitatea lui este creșterea vânzărilor companiei prin dezvoltarea rapidă a performanțelor echipelor de vânzări.

A dezvoltat proiecte comerciale în Franța, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India și România pentru companii ca Accor, Allianz, Vodafone,  Aliat Mercedes, BMW Bavaria Automobile și încă peste 350 de companii. A livrat, împreună cu echipa Accelera, training pentru peste 25.000 de cursanți cu o rată de satisfacție de 99,8%.

Este autorul a numeroase articole publicate în revistele de specialitate și co-autor al cărților ”SECRETELE SUPERVÂNZĂTORILOR”, ”MAXIM - PSIHOLOGIA MOTIVĂRII FORȚEI DE VÂNZĂRI” și ”PRIMUL MILION DIN TRAINING”.

A primit 2 Titluri de ”SPEAKERUL ANULUI” (2012 și 2015), acordate de Business Days.

Este trainer și business coach certificat internațional. A împărțit scena cu Robin Sharma, Paul Martinelli, Alain Cardon și cu cei mai buni traineri din România.

Este fondator trendului ”Merit, Vreau și Pot!” - cele mai mari seminarii gratis de dezvoltare personală din România - prin care și-a dorit să dea acces la Know-how de calitate tuturor celor care vor să înveța dar încă nu au bani să poată participa la traininguri de calitate.

Oamenii iubesc să lucreze cu Bogdan Comănescu fiindcă are o extraordinară experiență de afaceri și un puternic spirit practic.

Afla mai multe despre Bogdan: