Webinar - Iancu Guda

    Webinar - Iancu Guda
     

    Topicuri de discutie

    Vom discuta despre cele mai importante idei din cartea Economia in vremea coronavirusului. Ghid de bune practici pentru antreprenori și politicile publice privind relansarea economiei, si vom detalia care sunt cele  mai bune practici pentru antreprenori in aceasta perioada. 
    Ideile practice pentru antreprenori sunt explicate si detaliate pe platforma de educatie antreprenoriala BCR Scoala de Business

 
Iancu Guda
 

Despre invitat

Iancu Guda este Director General al Coface Credit Management Services, acumulând o experiență de peste 12 ani privind managementul riscului de credit în cadrul companiei. Începând cu anul 2013, este lector asociat la Institutul Bancar Român, unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA.

Pe parcursul carierei profesionale în cadrul Coface, Iancu a publicat peste 100 de analize, studii de impact și articole in publicațiile locale de afaceri (Ziarul Finantare, Hotnews, WallStreet, Profit.ro, Capital), cât și internaționale (Financial Times). Între 2016-2017, Iancu a scris prima lui carte “De Ce Eșuează Companiile? 10 Greșeli și 100 Soluții” , marcând astfel primii 10 ani de experiență profesională în managementul riscului de credit. Cartea este documentată prin analiza declarațiilor financiare ale celor 100.000 de companii care au intrat în insolvență pe durata experienței profesionale a autorului. Pe baza continutului din aceasta carte, Iancu Guda a dezvoltat continutul sectiunii Management Financiar de pe platforma de educatie antreprenoriala BCR Scoala de Business.
Recent, Iancu a lansat cartea "Economia in vremea coronavirusului. Ghid de bune practici pentru antreprenori și politicile publice", care propune un set de bune practici pentru antreprenori și politicile publice în vederea supraviețuirii în condiții de criză 

Iancu publica săptămânal articole despre mediul de afaceri pe blogul personal - http://iancuguda.ro/

Începând din 2016 iancu Guda devine Președinte al Consiliului Director al AAFBR, fiind reales pentru mandatul 2018-2020

 

Afla mai multe despre Iancu: