Înscrierile in competitia Business Days Junior Edition Bucuresti se desfășoară în perioada 1 noiembrie - 14 decembrie

  Participanții se pot înscrie completand formularul de mai jos si postand un scurt clip video, de maxim 30 de secunde pe pagina de Facebook a proiectului Business Days Junior Edition - Bucuresti (click aici), în care să ne spună, cât mai expresiv, cine suntde unde sunt și de ce vor să participe la Business Days Junior Edition - Bucuresti.

  Toți cei aleși vor participa la etapa preliminară, la care vor fi selecționați cei 6 de tineri care vor avea șansa să își prezinte discursul în fața invitaților (peste 1.000) de la Bucuresti Business Days 2017 si in fata urmaritorilor online (peste 25.000) a transmisiunilor live oferite de Business Days TV.

  Discursul, atât pentru etapa preliminară, cât și pentru finală, trebuie să încadreze în maxim 10 minute. (depășirile sunt penalizate). 

  Temele discursurilor de anul aceste sunt centrate pe viziunea tinerei generatii asupra provocarilor si oprtunitatilor viitorului.

  Finaliștii vor fi anunțați la sfârșitul etapei preliminare pe pagina de facebook al evenimentului Business Days Junior Edition Bucuresti. Fiecare finalist va avea posibilitatea ca in cadrul evenimentului Business Days Junior Edition din cadrul evenimentului international Bucuresti Business Days 2017 sa sustina o prezentare de 10 minute pe tema alocata. Evaluarea finala va fi facuta de catre un juriu format din 7 experti in arta vorbirii in public, inclusiv cei doi moderatori: Eliza Nitescu si Ovidiu Oltean.

   

  Calendarul concursului

  • 1 octombrie - 14 decembrie - Înscriere si selectie finalisti (maximum 8)
  • 15 decembrie - Finala consursului Business Days Junior Edition Bucuresti  
  • 15 decembrie - Premiere finalisti 

   

  Criterii de evaluare a clipurilor de înscriere

  Se vor puncta: 

  • claritatea,
  • coerența,
  • atingerea punctelor menționate mai sus: cine sunt, de unde sunt, de ce vreau sa particip.

  Nu există un număr maxim de participanți pentru etapa preliminară.

   

  Criterii de jurizare in etapa preliminara

  1. Impact și stil                                                      20 de puncte

  Se vor puncta impresia generală a participantului și impactul pe care îl are asupra publicului în scenă: energie, impact vizual, salut, voce, impresia de stăpân pe sine.

  2. Exprimare şi prezentare                                25 de puncte

  Se va puncta exprimarea clară, coerentă, concisă, plăcută,  plăcerea de a comunica, cât și  prezentarea: introducere, cuprins: argumente, fir logic, concluzie.  Se va puncta originalitatea.

  3. Nonverbal                                                          15 de puncte

  Se vor puncta postura corpului, folosirea și justețea gesturilor, a mimicii.

  4. Interacțiunea și relația cu publicul              25 puncte

  Se vor puncta interacțiunile utile cu publicul, cât și modalitatea de a ține publicul atent pe toată durata discursului, și de a primi feedback-ul meritat atât în timpul prezentării, cât și la final.

  5. Organicitate                                                      15 de puncte

  Se va puncta modul în care gesturile, mișcările, prezentarea în sine, vocea, relația cu publicul se îmbină natural, organic.

   

  Criterii de votare in etapa finala din partea publicului din sala evenimentului Bucuresti Business Days 2017

  Cei 6 finalisti vor fi alocati fiecare in cate o sesiune plenara, in conformitate cu temele alocate la finalul etapei preliminatorii si vor sustine cate o prezentare in fata audientei din sala si a celor care urmaresc transmisiunea live. Atat publicul din sala cat si cel online va putea vota prestatia finalistului dupa doua criterii:

  1. tehnica de prezentare
  2. impactul generat de mesaj asupra audientei

  Votarea se face pe o scala de la 1 la 10, unde 1 este cea mai mica nota si 10 este cea mai mare nota.
   

  PREMIERE

  Toti acei finalisti care vor avea o medie a voturilor de peste 8 vor fi premiati cu urmatoarele:

  1. o zi de "shadowing" cu un top manager sau antreprenor de succes (lista celor 6 top manageri de succes dispusi pentru "shadowing" va fi disponibila cu cateva zile inainte de finala)
  2. un set de 4 reviste Business Days Magazine
  3. un set de 4 DVD-uri din colectia Business Days TV (despre comunicare, vorbirea in public, persuasiune, story-telling)
  4. un set de 4 carti din colectiile editurii Publica
  5. acces pentru un an de zile la continutul PREMIUM de pe Business Days TV
  6. acces PREMIUM pentru finalist si ambii parinti la orice eveniment Business Days in anul 2017-2018

  Primii 3 clasati vor fi premiati de catre sponsorii editiei cu o serie de cadouri speciale, care vor fi facute publice cu cateva zile inainte de finala.