Detalii statistice despre speakerii si manifestarile evenimentelor Business Days

 

Speakerii evenimentelor Business Days sunt antreprenori, top manageri, experti, specialisti, ministrii, secretari de stat, reprezentanti ai autoritatilor, profesori universitari.

Evenimentele Business Days sunt structurate in 3 fluxuri de manifestari dedicate: dezvoltarii profesionale, dezvoltarii personale si dezvoltarii afacerilor. Aceste manifestari sunt de tipul prezentarilor din conferinte si sesiunile speciale, fie interactive de tipul workshopurilor, dezbaterilor, fie cu un continut ridicat educational ca sesiunile de training si sesiunile de masterclass, fie cu un continut foarte ridicat de generare de oportunitati cum sunt sesiunile de networking formale si informale.

La un eveniment Business Days sunt peste 6.720 de minute de informare, educatie antreprenoriala si manageriale si schimb de idei valoroase.

Toate evenimente Business Days transmit live pe doua canale o parte din manifestarile evenimentului (prezentarile din conferinta si sesiunile de dezvoltare personala) si o serie de 36 de emisiuni de 20 de minute care sunt transmise live din studiul Business Days TV de la locul fiecarui eveniment. Transmisiunile live de la un eveniment insumeaza 4.360 minute.

Pana acum, datorita generozitatii sponsorilor aceste transmisiuni live au fost efectuate gratuit si astfel la ultimele editii s-a ajuns la o medie de 15.300 de spectatori online din care 4.590 sunt romani din diaspora (in special din Moldova, Ungaria, Austria, Germania, SUA, Italia, Spania, Franta, UK, India).