OFERTA DE 8 MARTIE

  Doamnele si Domnisoarele pot participa la evenimentele Business Days din anul 2020 cu 25% reducere daca participa singure sau cu 50% reducere daca participa insotite. Oferta este supusa unor termene si conditii.

  Perioada de valabilitate a ofertei este in perioada 2-9 martie 2020.

  Alege oferta care ti se potriveste:

   

  TERMENI SI CONDITII

  Pentru a beneficia de oferta de 8 martie:

  1. trebuie ca solicitantul sa fie de sex feminin
  2. plata trebuie efectuata pana cel tarziu in 9 martie 2020
  3. o persoana poate opta o singura data pentru oricare din cele doua optiuni
  4. in cazul in care se alege optiunea de participare insotita, insotitorul poate fi si persoana de sex masculin si ambele persoane beneficiaza de reducera de 50%
  5. reducerile de "MARTISOR" se aplica la preturile valabile pe site
  6. in cazul in care o persoana seteaza o optiune si alege mai mult de o persoana pentru optiunea cu reducere de 25% si mai mult de 2 persoane pentru optiunea cu 50% Business Days isi rezerva sa anuleze inscrierea si va solicita persoanei respective refacerea inscrierii. Sumele platite in avans NU sunt restituite decat sub forma de vouchere care pot fi folosite la achizitia oricarui tichet.
  7. inscrierile facute cu codurile de reducere "MARTISOR" de catre persoanele de sex masculin sunt anulate din start. Sumele platite in avans NU sunt restituite decat sub forma de vouchere care pot fi folosite la achizitia oricarui bilet sau serviciu de pe platforma BD.