Cum se desfășoară?

La fiecare eveniment Business Days avem doua momente speciale dedicate networking-ului formal si informal la inceputul si finalul zilei:

  • POWER BREAKFAST NETWORKIMG - de la 8:00 la 10:00 va invitam sa serviti micul dejun alaturi de noi intr-un cadru special si sa interactionati cu alti manageri, antreprenori si profesionisti preocupati de anumite teme si subiecte de interes
  • POWER NETWORKING COCKTAIL - de la ora 18:10 pana in jur de ora 20:00 va invitam sa degustati vinuri romanesti speciale si celebre de la cele mai renumite case de vinuri din tara noastra, ocazie cu care incurajam interactiunile libere intre participanti si cream diverse contexte pentru a dezbate cele mai interesante teme si subiecte ale zilei

Cum functioneaza conceptul de KNOW-HOW CIRCLE?

in fiecare dimineata avem amenajate 4-5 mese rotunde la care post sta pana la 12 persoane din care 1-2 sunt gazdele si facilitatorii mesei, iar restul de 10-11 sunt persoane interesate de subiect si de tema dezbatuta la acea masa. Aceste persoane isi rezerva locul la masa din timp la formularele special lansate inainte de eveniment, sau in limita locurilor disponibile si le rezerva in intervalul 8:00-8:30.

Sesiunile de KHC dureaza undeva in jur de 60 de minute si sunt discutii deschise in jurul preocuparilor celor care au rezervat loc la aceste mese, care au legatura cu tema. Discutiile sunt moderate si coordonate de catre facilitator. Este un mod foarte ingenios, interactiv si de impact de a face schimb de experienta si de a invata din experienta celorlalti. Aceste sesiuni dureaza intre 8:30 si 9:30 in fiecare zi. In functie de gradul de interes fata de un anumit subiect se pot deschide mai multe mese care au teme inrudite pentru a acoperie cat mai mult din solicitari. Pot participa la aceste sesiuni doar persoanele care participa la eveniment si care si-au rezervat un loc la aceste mese.