Masterclass-Roxana Gramadă

Masterclass-Roxana Gramadă
Roxana Grămadă este copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite, un studio de design pentru indentități de afaceri. Îți spune cine ești pentru clienții tăi și îți dă instrumentele pentru cele mai importante comunicări: cele pe care le faci în fiecare zi ca să produci rezultate. 
Într-o viață anterioară a fost director de marketing și vânzări pentru Studiourile MediaPro și manager de strângere de fonduri pentru UNICEF România.
 
 
 

Masterclass-ul Roxanei este unul dedicat cuvintelor și sensului, astfel încât prin ceea ce scrii să transmiți clienților tăi exact cine ești și ce poți face pentru ei.

Timp de două ore, o să înveți de la Roxana care sunt cele mai importante lucruri pe care să le faci și, mai ales, greșelile pe care să le eviți.

În cadrul masterclass-ului:

  • O să descoperi care este cel mai important lucru pe care poți să-l faci pentru business-ul tău;
  • Vei învăța  cum să eviți cea mai frecventă și scumpă greșeală pe home page;
  • Vei descoperi ce structură trebuie să aibă site-ul tău și înveți care e conținutul minimal pentru site-ul tău;
 
Poza  Roxana
 

Cine este Roxana?

Roxana Grămadă este copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite, un studio de design pentru indentități de afaceri. Îți spune cine ești pentru clienții tăi și îți dă instrumentele pentru cele mai importante comunicări: cele pe care le faci în fiecare zi ca să produci rezultate. A învățat să meargă la esență în comunicare în peste 17 ani de management de media și în procesul de lucru din Strategia Oceanului Albastru, pe care l-a parcurs și aplicat pentru a crea un serviciu unic de copywriting, strategie și design de concept. 

Într-o viață anterioară a fost director de marketing și vânzări pentru Studiourile MediaPro și manager de strângere de fonduri pentru UNICEF România.

 

Cui se astresează acest Masterclass

Acest masterclass este pentru tine dacă ți-ai spus în gând “da, și eu” măcar o dată!

Dacă ți-ai spus că vrei un site făcut ca lumea. Că vrei un site de care să nu-ți fie jenă, care să îți aducă clienți, să te reprezinte și, dacă se poate, să-ți și preselecteze lead-urile. 

 

Despre ce este masterclass-ul?

  • Esențialul, în două ore

Poate că n-ai scris nimic. Sau ai deja un site, dar nu e chiar ce trebuie. La final o să ai esențialul ca să-ți poți scrie site-ul pe cont propriu sau să știi ce să ceri unui profesionist.

  • Evită greșeli scumpe

Nu tot ce vezi online funcționează. Află care sunt primele trei întrebări la care vrei să răspunzi înainte să începi să scrii și cum să nu-ți pui singur/ă obstacole în calea rezultatelor.

  • Website-ul tău e vânzătorul tău online

Și în online nu e carantină. Devine esențial să fii prezent/ă și să o faci cu cap. Masterclass-ul va fi, cel mai probabil, printre cele mai bune investiții în cum să te promovezi anul ăsta.

  • Cum ajungi la "da"?

Vei învăța care sunt cele 10 reguli esențiale pentru un website care livrează rezultate. Dar adevărul e că îți vor folosi în tot marketingul, comunicarea și vânzările tale.

 

Masterclass-ul are loc miercuri 7 mai de la ora 13:00 - 15:00.

Te poți înscrie-te AICI.  

Descoperă  cele 10  reguli esențiale pentru ca website-ul tău să livreze rezultate

Vezi mai multe articole din categoria: Business Development
Articolul anterior
Articolul urmator