Top beneficii daca participi la un eveniment Business Days

Top beneficii daca participi la un eveniment Business Days

Sunt nenumarate beneficiile daca participi la un eveniment Business Days, dar probabil cele mai importante sunt cele de mai jos:

  1. posibilitatea sa te inspiri si sa fi motivat de catre unii dintre cei mai de succes manageri, antreprenori, specialisti, experti, traineri si speakeri din Romania. La un eveniment Business Days, participa peste 60 de speakeri. Deci ai 60 de sanse sa cunosti 60 de oameni deosebiti, sa-i asculti si sa interactionezi cu ei...
  2. posibilitatea sa-ti dezvolti abilitatile de management si antreprenoriat participand la workshopurile Business Days, care au teme special alese pe baza unor interviuri si discutii cu mediul de afaceri din regiunea in care se desfasoara evenimentul, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor specifice si a provocarilor cu care se confrunta managerii si antreprenorii din regiunea tinta. Sunt 16 workshopuri si 4 mese rotunde, din care poti alege in functie de zonele tale de interes la maxim 4.
  3. posibilitatea de a afla despre noile trenduri si tendinte din lumea de afaceri
  4. posibilitatea de a participa la sesiuni de schimb de experienta bazate pe interactivitate, adevarate incubatoare de idei si generatoare de solutii la problemele specifice ale celor prezenti
  5. posibilitatea de a afla viziunea si parerea oamenilor de afaceri legat de cele mai mari provocari din mediul de afaceri actual
  6. posibilitatea de a fructifica la maximum oportunitatile de business pe care ti le ofera sesiunile formale de business networking. Poti participa la 2 tipuri de sesiuni formale de business networking in fiecare zi. Una este dedicata factorilor de decizie si celor experimentati in business networking si are loc sub forma unei serii de cate 25 de microintalniri intre 50 de oameni de afaceri atent selectionati de catre partenerii nostri activi implicati in calificarea listelor de intentie. Alta este dedicata celor care doresc sa dobandeasca experienta in sesiunile de networking si este deschisa oricarui participant in limita locurilor disponibile. La aceste sesiuni de tipul open poti invata sa folosesti la nivel de maiestrie tehnica "elevator pitch" si iti vei dezvolta abilitatea de a selecta cele mai relevante oportunitati ce ti se ivesc la o astfel de sesiune de business networking.
  7. posibilitatea de a cunoaste cati mai multi oameni relevanti pentru dezvoltarea ta personala si profesionala si sa-ti consolidezi reteaua de contacte cu persoane despre care vei afla lucruri esentiale si cu care vei interactiona in mod direct la sesiunile de business networking sau indirect prin aplicatia de match-making, care iti ofera acces la toata baza de date cu participantii si unde poti selecta, sorta, filtra dupa 4 criterii principale: domeniul de activitate, functia, compania, numele persoanei. Cu fiecare persoana de interes identificata in baza de date poti initia doua actiuni: soliciti schimb de date de contact (carte de vizita virtuala) sau sa planifici o intalnire de business (de jumatate de ora) in zona special amenajata de business networking din cadrul VIP Lounge.
  8. Posibilitatea de a afla mai multe despre partenerii evenimentului Business Days care au standuri in zona expozitionala.
  9. Posibilitatea de a te distra la manifestarile speciale, degustarile de vinuri, serile speciale, prezentarile de moda, workshopurile de photo-shooting sau de antrenarea atentiei
  10. Posibilitatea de a pleca acasa cu unul din sutele de premii puse la bataie in tombola de la finalul evenimentului, la care poti participa completand chestionarul de feedback pus la dispozitie de catre organizatori.

Lista poate continua, dar va invit sa la descoperiti singuri participand la un eveniment Business Days. Cu siguranta nu veti regreta! Cei care au fost la editiile anterioare va pot confirma acest lucru. Iata ce au raspuns in chestionarele de feedback cei care au participat la Oradea Business Days in luna aprilie: Daca aceste lucruri nu te-au convins inca, poate te vor convinge aceste serii de video-testimoniale din partea unor speakeri care au fost la editiile anterioare. Poti afla din gura lor, de ce considera ei ca este bine sa participi la evenimentele Business Days:

Vezi mai multe articole din categoria: Top beneficii daca participi la un eveniment Business Days
Etichete:
Articolul anterior
Articolul urmator