Aplica pentru o subventie de 50% la evenimentele Business Days

  Toti elevii de liceu si scoli profesionale (ani terminali), studentii si profesorii interesati sa participe la evenimentele Business Days pot participa cu reducere de 50% din valoarea pachetelor de acces de tipul "Business Starter", "Business Trends" sau "Professional Development". Reducerea nu se aplica si nu este valabila pentru tichetele de acces Premium de tipul "Business Development" sau "VIP".

  Aplica pentru reducerea de 50%.

  Subventia este oferita de Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala ca parte a programului de sustinere si dezvoltare a spiritului antreprenorial in randul tinerilor.

   

   

  Pentru elevii si studentii merituosi, participanti si castigatori la olimpiade si concursuri Business Days prin Asociatia de Dezvoltare a Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala (ADMECA) ofera burse de participare gratuita la evenimentele Business Days, impreuna cu un pachet de promovare pe blog si social media, cu rolul de a-i ajuta in cariera.

  Aplica acum!

   

  La toate evenimentele Business Days oferim facilitati de promovare si acces la resurse pentru antreprenorii aflati la inceput de drum. Daca esti student si ai o afacerea sau vrei sa pornesti una poti aplica pentru achizitia subventionata a unui pachet de participare cu componenta de promovare la unul din evenimentele Business Days.

  Aplica pentru un pachet subventionat!

  Subventia este oferita de Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala (ADMECA) prin programul sau de sustinere si dezvoltare a startup-urilor.