Business Days Junior Edition 2017

  Business Days Junior Edition este un concurs de discurs pe teme de business adresat copiilor de gimnaziu și tinerilor de liceu, inițiat de Business Days și Școala de Expresivitate a Vorbirii,  în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București si lansat anul trecut cu ocazia evenimentului CEE Entrepreneurship Summit 2016 de la Bucuresti.

  Anul acesta vom avea doua editii:

  Provocarea constă în a stârni o generație crescută în valorile lumii virtuale să înțeleagă și să preia inițiativa de a da direcție lumii reale.

  Le propunem să pună ca miză pentru acest concurs atâta inițiativă, sinceritate, creativitate, curaj, efort și entuziasm simt și vor ei să împartă cu noi. Și credeți-ne că vor! Le propunem să ne spună cum percep ei realitatea românească și universală din perspective ce pot părea străine și departe de înțelegerea lor.

  Temele propuse pentru acest eveniment vor fi de actualitate și perspectivă în lumea afacerilor. Această viziune proaspătă, sinceră și, poate competentă, spre mirarea noastră, despre cum arată și cum va arăta motorul economic românesc și mondial, va fi ca o gură de aer curat pentru noi, cei care avem atâta nevoie de puțină inspirație și optimism.

  Prin ce e diferit proiectul nostru de celelalte concursuri de public speaking? Face mai bună viața cuiva?

  Acest proiect își propune, pe măsura puterilor, să dea atitudine tinerilor în ceea ce privește inițiativa de business și managementul, să le dea curaj să creeze și să impună un mediu cu reguli sănătoase economice, sociale, personale.

  Pentru acest scop utopic (ar spune unii) copiii, tinerii trebuie învățați să comunice clar, coerent, credibil, plăcut și energic ceea ce gândesc și simt. Așa gândeam și simțeam și noi. Am fost la fel de inteligenți, entuziaști și sinceri ca acești tineri. Poate că viața noastră a tuturor ar fi fost un pic mai bună acum, dacă am fi avut oportunitatea de a ne spune cu tărie și curaj ideile în aplauzele unei elite din zona de business, așa cum vor găsi copiii noștri la Business Days Junior Edition.

  Acești tineri sunt ca noi, atunci când aveam mai multă nevoie să înțelegem regulile și realitățile lumii în care intram. Avem nevoie ca ei să aducă normalitate și prosperitate lăsându-le la rândul nostru, pe cât se mai poate, spiritul, inteligența și încrederea în ei neatinse de îndoiala, pasivitatea, imoralitatea și depresia ce bântuie societatea contemporană.

  Dragi prieteni, avem puterea și, fără îndoială, și voința de a-i sprijini pe acești tineri să devină modele pentru generația lor. E timpul să dăm, fără să privim cu frustrare în urmă, ceea ce noi nu am primit: aplauze și susținere

  Și pentru a răspunde la întrebările de mai sus, credem că orice proiect ce pune tinerii să se exprime e genial. Și al nostru.

  Cui face viața mai bună? A noastră. 

  Sunteți alături de noi?  Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa-l contactati pe managerul de proiect:

  După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

  În fiecare zi sprijină oamenii să fie mai Încrezători, mai Credibili și mai Vizibili. Cum? Îi ajută să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare prin intermediul ședințelor de consultanță, training-urilor intensive și cursurilor online.

  Este fondatorul cursului intensiv de vorbit în public, Atelierul de Life Speaking, al francizei naționale de evenimente de public speaking, 5MS, este facilitator al programului Speaker Elite și fost președinte al clubului Toastmasters Cluj.

  Telefon : 0745483896 
  Email : contact@ovidiuoltean.ro

   

  Business Days Junior Edition - Timisoara

  Business Days Junior Edition - Timisoara

   

  In perioada 1 septembrie - 12 octombrie are loc competitia pentru elevi de gimnaziu si liceu Business Days Junior Edition de la Timisoara.

  Detalii despre proiect si modul de desfasurare al proiectului, daca dati click pe butonul de mai jos.

  Afla mai multe...

   

  Business Days Junior Edition - Bucuresti

  Business Days Junior Edition - Bucuresti

   

  In perioada 1 noiembrie - 14 decembrie are loc competitia pentru elevi de gimnaziu si liceu Business Days Junior Edition de la Bucuresti.

  Detalii despre proiect si modul de desfasurare al proiectului, daca dati click pe butonul de mai jos.

  Afla mai multe...