Decebal Leonard Marin

Decebal Leonard Marin este Senior Trainer si Managing Partner la Corporate Dynamics, companie de training specializata in dezvoltarea competentelor manageriale.

Povestea sa profesionala este una asimetrica: strungar, fotograf, lucrator comercial, manager HR, antreprenor, consultant si trainer. Dupa absolvirea Facultatii de Management in Bucuresti si-a completat studiile in UK si Australia si a obtinut mai multe acreditari utile in zona de consultanta: MAHRM, CIPD, Leadership, Coaching etc.

Decebal este invitat ca facilitator si keynote speaker la diverse conferinte din zona de management. Articolele sale au fost publicate in revistele Business Week, Biz, Business-Edu, Cariere, HR Manager, Ziarul Financiar si in mediul on-line. Numit Trainerul Anului de catre Revista Biz și nominalizat pentru Cel Mai Bun Trainer la Premiile Business-Edu, Decebal se remarca prin cursurile: Manager as Coach, Leading Safety, Effective Communication, Business Presentation Skills, Personal Effectiveness, Personal Ergonomics.

Este pasionat de surfing si reuseste sa imbine fericit viata de familie cu cea profesionala. Decebal crede cu tarie ca educatia este cea mai buna investitie in viata.