Florin Glinţă

Florin are o experienta de peste 15 ani ca psiholog organizational, atat din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, si cea mai consistenta, de aproape 6 ani in Telekom Romania), cat si de pe pozitia de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoza si dezvoltare organizationala.

Preocupat mereu sa gaseasca partea pozitiva a oamenilor si sa o imbogateasca, Florin a observat si studiat diverse aspecte legate de motivatia pentru invatare si dezvoltare. Din 2012 a inceput sa livreze programe de training, pentru a avea o experienta completa in sfera invatarii.

Licentiat in Psihosociologie, Florin Glinta este absolvent al Masterului de Comunicare Manageriala si Resurse Umane din SNSPA. A realizat si publicat cercetari empirice in domeniul organizational pe teme precum increderea in cadrul echipelor, stilurile de leadership, stres ocupational si burnout, inteligenta si aptitudini cognitive etc.

Este acreditat ANC (CNFPA) ca trainer / formator, si a livrat programe de dezvoltare complexe in arii precum managementul stresului, dezvoltarea echipelor, rolurile manageriale, feedback si coaching etc.

Florin utilizeaza frecvent si dezvolta teste si metodologii de evaluare, in domenii ce vizeaza personalitatea, motivatia, inteligenta, competente specifice la locul de munca si performanta profesionala.