Cosmin Daraban

Cosmin Dărăban a lansat primul magazin online în 2006 iar de atunci a ajutat la lansarea și creșterea a peste 1000 de afaceri online, pe platforma eCommerce Gomag, creată de el și echipa sa de la 0.


Este considerat un expert în marketing și comerț online, optimizarea ratei de conversie, precum și strategii de creștere pentru trafic și vânzări. Materialele lui - articole, video-uri și podcast - sunt urmărite de peste 1 milion de români, anual.


Printre proiectele lui Cosmin se numără platforma Gomag, una dintre cele mai populare soluții autohtone de eCommerce din România, agenția SilkWeb - creată în 2005, platforma de educare pentru antreprenori Academia de eCommerce, podcast-ul Doza de eCommerce, Gomag Virtual Summit, primul summit online pentru comerț online din România și cartea eCommerce Nobull$!T lansata in 2019.


Este cunoscut și în calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul românesc. Scopul lui ca personalitate activă și vizibilă constant în comerțul online este să sprijine creșterea acestei industrii în România, prin educare și informații aplicabile pentru toți jucătorii din piață.