Valentina Morodan

Valentina si-a inceput cariera in domeniul resurselor umane in anul 2000, primul loc de munca fiind o companie multinationala , leader in segmentul productiei de cablaje pentru industria auto. In cei 10 ani de activitate din cadrul companiei  a avut sansa implementarii unui sistem de productivitate la nivelul intregii fabrici in calitate de Project Manager si mai apoi pozitia de Manager Resurse Umane .

Incepand cu anul 2012 Valentina lucreaza in cadrul companiei TRW Automotive Safety , leader in productia de sisteme de siguranta pentru masini, cu peste 4,000 de angajati in Romania, unde coordoneaza activitatea a 25 de specialisti in calitate de Director Resurse Umane.

“In cei peste 14 ani de activitate am crescut alaturi de companiile in care am activat, dezvoltand competente  in ariile de recrutare si branding de angajator, implementare de sisteme de performanta si motivare , dezvoltare cultura organizationala, relatii de munca si restructurari/reorganizari interne.

Deviza mea a fost  ca departamentul de resurse umane sa fie un partener strategic  care sa se muleze pe nevoile organizatiei , iar specialistii nostrii sa fie atat consultanti interni cat si promotori ai imaginii companiei in piata”