Mariana Mercescu

Mariana Mercescu este auditor financiar extern, consultant fiscal și expert contabil, manager al grupului de societăți Mercescu (membru al CAFR, CCF și CECAR).

Mariana a dobândit o considerabilă experiență a mediului corporatist lucrând înanii‘90 îndepartamentul economic al Alcatel Romania. Această experiență a fructificat-o ulterior punând bazele unei practice private ce s-a dezvoltat de la an la an pentru a ajunge sa aibă astăzi o echipa consolidată și un portofoliu important de clienți ce cuprinde în principal companii multinaționale dintr-o vastă arie de activități (industrie automotivă, agricultură, domeniul medical, etc.).

În cadrul activității de audit, Mariana a obținut și calitatea de auditor financiar al finanțărilor europene fiind acreditată în aces sens de Camera Auditorilor Financiari din Romania.  În plus, Mariana își aduce contribuția și în activitatea instanțelor de judecată în calitatea sa de expert judiciar.

In plan social, grupul de societăți Mercescu se implică în activități caritabile și de cercetare. Astfel, fondatorul companiilor Mercescu este membrual Rotary Cetate Timisoara, susținător al Festivalului Plai din 2007 și contributor pentru Romania al proiectului “Doing Business”  promovat de Banca Mondiala prin divizia sa International Finance Corporation.