Ozana Giusca

Cunoscuta drept Smart Profits Accelerator, anume Accelerator de Profituri Inteligente, Ozana Giusca este un antreprenor innascut, care a lansat afaceri in retail, moda, consultanta si tehnologie.

Ozana este autorul unui best-seller pe Amazon. Cea mai recenta lucrare a sa, Afacere fara Limite, este o serie de 7 volume care contine 101 strategii pentru a duce orice afacere la urmatorul nivel. A fost selectionata in Top 100 Femei Tech din Silicon Valley, si premiata de revista Business Women pentru cel mai inovativ model de business.

A fondat platforma online Tooliers, oferind instrumente practice si accesibile pentru dezvoltarea IMM-urilor, creand Smart Business System™. Este lector invitat si membru al Advisory Board la CASS Business School din Londra, unde a absolvit un program MBA in anul 2000, precum si realizator la Bizi Live TV, Romania.

Ozana s-a salvat din pragul falimentului, ceea ce ii da o perspectiva unica asupra afacerilor si o abilitate fara egal sa gaseasca solutii care duc companiile catre performanta. Astazi, misiunea ei este sa sprijine antreprenorii sa aiba un impact real in lume, in timp ce isi ating obiectivele personale rapid. In ultimii trei ani, Ozana a indrumat peste 100 de oameni de afaceri sa isi dubleze si chiar tripleze profiturile.

Mai multe: www.ozanagiusca.com.