Workshop [HR&Leadership] - Managementul performantei continue

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in leadership aplicat si in managementul si coordonarea oamenilor, managerilor care au oameni in subordine, managerilor si specialistilor in resurse umane, profesionistilor care au oameni in subordine, celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de leadership si management al echipei.

#TEME ABORDATE

 • Natura grupurilor si a echipelor.
 • Formarea grupurilor formale si informale.
 • Factorii care afecteaza eficienta grupului, coeziune si performanta
 • Functionalitatile si rolul in echipa, apartanenta la echipa, dinamica grupului.
 • Cadre de analiza comportamentale ale echipelor si grupurlor
 • Schimbarea manageriala, imbunatatire si performanta.
 • Instruire, dezvoltare, validarea instruirii.
 • Evaluarea performanta a metodelor, probleme potentiale.
 • Modalitati de instruire, evaluarea angajatului; conceptul de invatare proactiva organizationala.
 • Natura invatarii, relevanta comportamentului organizational.
 • Cum invata si se dezvolta oamenii, modalitati de dezvoltare.
 • Teorii de invatare, organizarea invatarii, managementul cunostintelor.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • Cum imbunatatim permanent performanta?
 • Care sunt tendintele in ce priveste managementul performantei?
 • Cum pot fi ajutati angajatii sa se dezvolte continuu pentru a asigura performanta?

 

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Managing Partner, AIMS Human Capital Timișoara

Principalele sale arii de expertiză includ dezvoltarea și livrarea de sesiuni de training privind: tehnici de prezentare, abilități de comunicare,abilități manageriale, leadership, managementul resurselor umane, planificarea și dezvoltarea carierei, managementul conflictelor, inteligență emoțională.

Citeste mai mult

Managing Partner , HR4YOU

Alina are o experienţă de 20 ani în domeniul managementului resurselor umane din rolul de Top Manager sau Consultant la companii de renume.

Citeste mai mult

Senior Trainer & Managing Partner , Corporate Dynamics

Decebal Leonard Marin este Senior Trainer si Managing Partner la Corporate Dynamics, companie de training specializata in dezvoltarea competentelor manageriale.

Citeste mai mult

Manager, Supremia Group

Oana Piper este managerul companiei Supremia Grup, lider pe piata ingredientelor alimentare din Romania.

Citeste mai mult

Lean Process oriented Senior Manager Human Resources, Takata

Loredana Ghiţuică este directorul de resurse umane al producătorului de componente auto Takata România de aproape zece ani. Anterior, ea a lucrat timp de aproximativ şase ani ca legal adviser şi manager de HR pentru producătorul timişorean de corpuri de iluminat Elba. Este licenţiată în dreptul muncii şi negociere la Universitatea de Vest din Timişoara.

Citeste mai mult

Managing Partner, Human Capital Solutions- Saga HR Advisory

Mihaela Damian, Managing Partner at Human Capital Solutions- Saga HR Advisory, has over 25 years of working experience in various industries, from which 14 years in Executive Search and HR Consulting industry, focusing primarily on the industrial and financial services sectors, 10 years of Finance and HR Top Management roles in Technology, Retail and Professional Services international companies. She has a BA Degree in Trade, from the Academy of Economic Studies of Bucharest and is a certified Business Consultant from Washington State University, USA - Academy of Economic Studies Romania. She is a Certified Global Career Development Facilitator, and Mental Health Facilitator with NBCC International, and a Certified Trainer.

Citeste mai mult
Moderatori

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult

Trainer si Coach, Impact Garantat

De peste 10 ani este antreprenor in zona de training si dezvoltare. Ginette a livrat Trainguri si programe de dezvoltare pentru numeroase companii multinaționale dar si pentru companii romanești in plina expansiune. Ginette este Co-autor in programul A.D.N.-umTraining – un program care ajuta companiile in atragerea si mentinerea talentelor in echipa si in acelasi timp in construirea unor echipe super-performante. In program este inclus si un program de Leadership pentru copii angajatilor. www.impactgarantat.ro

Citeste mai mult