1NSPIRING Day - Sesiunea 1

#FORMAT

Sesiunile speciale sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. Nivelul transferului de cunostinte este basic si permite participantilor sa inteleaga toate conceptele, metodologiile, sistemele si mecanismele de lucru vehiculate.

#TOPICURI

Lectii din experienta unor antreprenori de succes, profesionisti si manageri caliti la scoala vietii pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte afaceri solide si pe principii sanatoase.

#AUDIENTA target

Antreprenori la inceput de activitate, cei care au idei de afaceri si vor sa le puna cu succes pe piata, cei pasionati de antreprenoriat, persoane care iau in calcul posibilitatea de a porni pe calea antreprenoriatului, tineri din anii terminali de liceu si facultate care doresc sa puna in balanta antreprenoriatul ca si optiune de cariera.

#TEME ABORDATE 

Primul workshop este dedicat introducerii facilitatorilor si  participantilor la workshop. Bart Jenezon va explica metoda si fiecare material cu care vor lucra participantii, precum si modalitatile de lucru.

Lucrul pe parcursul zilei este bazat pe 1NSPIRING Canvas care este format dintr-un mix de puncte, organizate pe trei randuri, care au in centru business-ul analizat.

Se vor analiza pe rand misiunea, valorile, obiectivele, validarea, clientii, scalabilitatea, echipa necesara pentru implementare cu succes. Pe parcursul intregii zile participantii ii vor avea alaturi pe mentorii 1NSPIRING care ii vor ajuta sa-si stabileasca clar problemele si sa gaseasca solutii pentru acestea.

Un alt aspect important de-a lungul zilei este determinat de deschiderea participantilor si de dorinta lor de a relationa si reactiona. Participantii la 1NSPIRING Day sunt de multe ori viitori parteneri de business iar experiența fiecărui participant poate deveni o lecție pentru un coleg de workshop.

# CU CE RĂMÂI LA FINAL

  • O scanare completa a companiei sau a ideii
  • O viziune clara asupra companiei, grupuri tinta, probleme sociale sau de mediu pe care compania intentioneaza sa le rezolve
  • Generarea, analiza si evaluarea ideilor, precum si un proces clar ce parcurge atapele de la idee la implementare
  • Solutii la probleme specifice de business si strategii de implementare
  • Abilitati pentru o gandire analitica
  • Inspiratie si implicare atat pentru tine, cat si pentru echipa ta
  • Abilitatea de a sti ce oameni sa atragi in echipa pentru a-ti transforma ideile in actiuni
  • Imbunatatirea leadership-ului, a comunicarii si a gandirii analitice

Încă nu ești convins? Vezi ce spun antreprenorii care au participat la 1NSPIRING Day la Cluj Business Days 2018.

Lista speakeri

Creator, 1NSPIRING

Bart Jenezon se caracterizează drept Creator de oportunități pentru a-i ajuta pe antreprenori să-și atingă adevăratul potențial.

Citeste mai mult

Managing Partner, IHM Total Consult

Cu peste 17 ani de experienta in domeniul managerial in companii multinationale si romanesti in pozitii diverse de Sales Manager, Comercial Manager, General Manager, din 2008 s-a dedicat in intregime antreprenoriatului actionad in dezvoltarea propriei afaceri care a ajuns la 20 milioane de euro cifra de afaceri in 2016.

Citeste mai mult

Trainer și Consultant în finanțarea afacerii, AP DEVELOP 4EX

Trainer, Consultant în finanţare, Business Coach Fondator & Manager General AP DEVELOP 4EX

Citeste mai mult

Antreprenor și consilier în afaceri,

Ovidiu Toader este consilier în afaceri și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 20 de ani cu cifre de afaceri cumulate de peste 60 de milioane de euro. Din 2014 lucrează cu antreprenori și manageri pentru: stabilirea cu claritate a viziunii, a obiectivelor și pentru crearea planului de acțiuni. Îi însoțește pe partenerii lui în implementarea planului de acțiuni și în obținerea rezultatelor pentru a menține focusul pe profit și eficiență!

Citeste mai mult

Managing Partener, Tundrea si Asociatii

Citeste mai mult

Founder, Brand Architects

Mihai Bonca are peste 15 ani de experiență în companii multinaționale, în roluri de Brand Manager și Director de Marketing.

Citeste mai mult