Workshop [Management&Strategie] - Metode moderne de planificare si business forecasting

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in management si strategie de business, managerilor de departamente, top managerilor din organizatie, profesionistilor care au oameni in subordine, tuturor managerilor implicati in organizarea proceselor de business, in planificare strategica, in management operational si celor care vor sa-si dezvolte aceste abilitati.

#TEME ABORDATE

 • Planificarea strategica, audit strategic
 • Stabilirea misiunii - de la misiune la obiective strategice
 • Dezvoltarea strategiilor de crestere
 • Identificarea concurentilor companiei, a obiectivelor acestora si identificarea strategiilor acestora
 • Evaluarea punctelor forte, a punctelor slabe si a modelelor de reactie ale concurenților
 • Proiectarea sistemului de inteligenta competitiva
 • Strategia corporativa, planuri si programe, dezvoltarea strategica
 • Business forecasting

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Arhitect de Inovatie, Owner, Leap Forward

Dan este arhitect de inovatie, practician acreditat Blue Ocean Strategy si un catalizator pentru cresteri accelerate in afaceri prin dezvoltarea de strategii de pionierat si leadership.

Citeste mai mult

Country Manager, Zoppas Industries Romania

În prezent, este reprezentant unic al ZOPPAS Industries România SRL, companie specializată în fabricarea echipamentelor casnice. Conduce propria afacere, fiind administrator unic al RUSMIR & RUSMIR CONSUL-TING SRL şi Rusmir & Rusmir Management SRL, ambele specializate în activităţi de consultanţă.

Citeste mai mult

Director, Tarom

Este Director al Companiei Tarom, după ce a contribuit de peste 20 de ani la dezvoltarea si succesul brandului BMW, 8 ani in Germania.

Citeste mai mult

Managing Partner, IHM Total Consult

Cu peste 17 ani de experienta in domeniul managerial in companii multinationale si romanesti in pozitii diverse de Sales Manager, Comercial Manager, General Manager, din 2008 s-a dedicat in intregime antreprenoriatului actionad in dezvoltarea propriei afaceri care a ajuns la 20 milioane de euro cifra de afaceri in 2016.

Citeste mai mult

Managing Partner, Profit Consulting

Răzvan Ziemba este antreprenor, consultant de business și fost CEO al Network One Distribution.

Citeste mai mult

Director General, Unifarm

Adrian Ionel este Directorul General al C.N. UNIFARM S.A. din noiembrie 2012, ca parte din echipa de management care a reușit să așeze o companie a statului român pe un trend ascendent după ani de stagnare a cifrei de afaceri.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult