Workshop [HR&Leadership] - Strategii moderne de motivare si implicare a membrilor echipei

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in leadership aplicat si in managementul si coordonarea oamenilor, managerilor care au oameni in subordine, managerilor si specialistilor in resurse umane, profesionistilor care au oameni in subordine, celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de leadership si management al echipei.

#TEME ABORDATE

 • Intelesul si conceptele motivatiei.
 • Teorii motivationale si relevanta lor in situatiile de la locul de munca.
 • Nevoi, asteptari si frustrari.
 • Satisfactia la locul de munca, design-ul locului de munca, efecte si performanta la locul de munca.
 • Stresul la locul de munca, factorii cauzatori ai stresului si crearea cailor de combatere a acestora.
 • Siguranta la locul de munca, securitatea si bunastarea angajatului; facilitati medicale, protejarea sanatatii, preventia accidentelor; evaluarea riscurilor.
 • Procesul de perceptie, semnificatie si cazuri particulare, factori interni si externi, stimuli.
 • Dezvoltarea strategiilor de recompensare pentru motivarea angajatilor.
 • Personalitati si atitudini, abordari teoretice adaptate situatiilor particulare.
 • Abilitate, cultura, sex, schimbare, procese de socializare.
 • Orientari si motivatii in activitatea de la locul de munca, practici de munca.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • Care sunt cele mai bune strategii de motivare a membrilor echipei?
 • Cum procedam pentru a creste motivatia si implicarea?
 • Ce strategii putem aplica pentru a creste motivatia si implicarea?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Psychologist, Senior Trainer and Consultant , Sfera Business

Florin are o experienta de peste 15 ani ca psiholog organizational, atat din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, si cea mai consistenta, de aproape 6 ani in Telekom Romania), cat si de pe pozitia de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoza si dezvoltare organizationala.

Citeste mai mult

Head of Human Resources, Hella Romania

Mihaela Popa are o de peste 15 ani in HR si de aproape 5 ani coordoneaza activitatile de Resurse Umane in Hella Romania – o companie cu peste 4000 de angajati, 3 divizii de business in domeniul serviciilor, productiei si dezvoltare IT.

Citeste mai mult

HR Manager, Continental Automotive Romania

Anica Stoica este inginer de profesie si activeaza in domeniul resurselor umane de aproape 15 ani. Anica are trei baieti, cel mai mic de 11 luni, si provocarea ei cea mai mare este imbinrea rolului de manager cu cel de mama. Cel mai mult in viata ii plac provocarile, ii place sa se implice in proiecte pe care altii le considera imposibil de pus in practica. Pornind de la convingerea ca oamenii sunt cea mai importanta "resursa" a unei companii, Anica incurajaza foarte mult dezvoltarea profesionala a angajatilor, atat prin programe de instruire cat si prin discutii directe, prin coaching si mentoring.

Citeste mai mult

Managing Partner, RoPlus-Thomas Romania

Inovație, noutate în HR și business, reprezintă sensurile pe care Sorina Bradea le urmează de 19 ani. Trainer și consultant în cadrul propriei firme, Romarketing, a adus în România în 1998 Thomas International, unul din cele mai cunoscute și utilizate sisteme de evaluare comportamentlă la nivel internațional. Crede în valoarea fiecăruia, în posibilitatea de a-ți utiliza potențialul la maximum - cu condiția să îl cunoști.

Citeste mai mult

THE ORGANIZER, HUMAN PERFORMANCE DEVELOPMENT INT.

Madalina Barbu este trainer, facilitator de teambuilding, MC la evenimente, dar si project manager pentru programele HPDI unde reuseste de fiecare data sa aduca energie si buna dispozitie.

Citeste mai mult

Managing Partner, Human Capital Solutions- Saga HR Advisory

Mihaela Damian, Managing Partner at Human Capital Solutions- Saga HR Advisory, has over 25 years of working experience in various industries, from which 14 years in Executive Search and HR Consulting industry, focusing primarily on the industrial and financial services sectors, 10 years of Finance and HR Top Management roles in Technology, Retail and Professional Services international companies. She has a BA Degree in Trade, from the Academy of Economic Studies of Bucharest and is a certified Business Consultant from Washington State University, USA - Academy of Economic Studies Romania. She is a Certified Global Career Development Facilitator, and Mental Health Facilitator with NBCC International, and a Certified Trainer.

Citeste mai mult
Moderatori

Trainer si Coach, Impact Garantat

De peste 10 ani este antreprenor in zona de training si dezvoltare. Ginette a livrat Trainguri si programe de dezvoltare pentru numeroase companii multinaționale dar si pentru companii romanești in plina expansiune. Ginette este Co-autor in programul A.D.N.-umTraining – un program care ajuta companiile in atragerea si mentinerea talentelor in echipa si in acelasi timp in construirea unor echipe super-performante. In program este inclus si un program de Leadership pentru copii angajatilor. www.impactgarantat.ro

Citeste mai mult

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult