Sesiune de dezvoltare personala 5 - Cum sa ai o viata fericita?

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

Un om de afaceri, un manager ar fi în dezechilibru cu sine însuși dacă ar fi toată ziua doar în mijlocul banilor, ședințelor, videoconferințelor. Să poți aduce un plus în munca ta înseamnă să aduci ceea ce este mai bun din ce experimentezi în alt domeniu, aparent diferit, însă în realitate interconectat. Dacă faci ceva ce te face fericit, poți fi creativ în afacerea ta, dacă te urci pe munți poți înțelege că natura trebuie respectată fiindcă face parte din noi și atunci legile privind mediul vor părea altceva decât un alt cost – în plus – în bilanțul de profit al firmei tale. Multe femei  de afaceri și manager fac toate aceste lucruri și chiar mai mult, dar nu sunt vizibile pentru că încă imaginea omului de bussines clasic.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Cum mixam business-ul cu activitatile care ne fac fericiti?
  • Cum descoperim cele mai bune surse de fericire?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Country Manager, Zoppas Industries Romania

În prezent, este reprezentant unic al ZOPPAS Industries România SRL, companie specializată în fabricarea echipamentelor casnice. Conduce propria afacere, fiind administrator unic al RUSMIR & RUSMIR CONSUL-TING SRL şi Rusmir & Rusmir Management SRL, ambele specializate în activităţi de consultanţă.

Citeste mai mult

Owner, Cabinet consultanta Ec.Mercescu

Mariana Mercescu este auditor financiar extern, consultant fiscal și expert contabil, manager al grupului de societăți Mercescu (membru al CAFR, CCF și CECAR). Mariana a dobândit o considerabilă experiență a mediului corporatist lucrând în anii‘90 în departamentul economic al Alcatel Romania. Această experiență a fructificat-o ulterior punând bazele unei practice private ce s-a dezvoltat de la an la an pentru a ajunge sa aiba o echipa consolidată și un portofoliu important de clienți ce cuprinde în principal companii multinaționale dintr-o vastă arie de activități (industrie automotivă, agricultură, domeniul medical, etc.). În cadrul activității de audit, Mariana a obținut și calitatea de auditor financiar al finanțărilor europene fiind acreditată în aces sens de Camera Auditorilor Financiari din Romania. În plus, Mariana își aduce contribuția și în activitatea instanțelor de judecată în calitatea sa de expert judiciar. In plan social, grupul de societăți Mercescu se implică în activităț icaritabile și de cercetare.Astfel, fondatorul companiilor Mercescu este membrual Rotary Cetate Timisoara, susținător al Festivalului Plai din 2007 și contributor pentru Romania al proiectului “Doing Business” promovat de Banca Mondiala prin divizia sa International Finance Corporation.

Citeste mai mult