Sesiune de dezvoltare personala 3 - Productivitate si echilibru

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

Pe parcursul celor 60 de minute, participantii vor afla secretele muncii in echipa. De la ingrediente si formule matematice pana la exemplificarea practica a lor. 
Relationare, incredere, strategie, colaborare, cunoastere si comunicare sunt doar cateva din ingredientele ce stau la baza muncii in echipa. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

Productivitatea muncii este unul din cei mai importanti indicatori ai eficientei activitatii unei companii. La fel, productivitatea este un indicator important pentru echipe si angajati. Aceasta productivitate depinde insa si de echilibrul personal, pentru ca nu de putine ori oamenii ajung epuizati si productivitatea lor scade.

Aceasta sesiune va raspunde unor intrebari precum:

  • Ce putem face pentru a ajunge la echilibru intre viata profesionala si cea personala?
  • Cum poate fi imbunatatita productivitatea?
  • Ce trucuri putem folosi pentru a ajunge la echilibru si a creste productivitatea?

​# RESURSE

Toti participantii la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Fondator, Kynesis

A fondat clinica de fizioterapie Kynesys in 2005, aducand experienta stagiilor facute in Belgia si Germania. Despre experienta de 7 ani in multinationale din domeniul farmaceutic Servier Farma si Terapia spune ca i-a adus mai multa disciplina si capacitate de a lucra in echipa. De 13 ani trateaza cu succes afectiunile musculo scheletale, cu o echipa care a ajutat 15000 de pacienti. Clinica Kynesys este un etalon de profesionalism in tratarea afectiunilor coloanei vertebrale.

Citeste mai mult

Antreprenor, www.relaxarea.ro

Ștefan Cojocnean este antreprenor si face parte din Clubul Oamenilor de Afaceri, Bizz.Club Timisoara. Este manager si profesor de sport la Sala "No Limits" si detine magazinul on-line www.relaxarea.ro ce contine produsele naturale care l-au ajutat in obtinerea performantelor de top.

Citeste mai mult