Masterclass [Business development] - Afaceri ca "afara"

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizatiei sau centrate pe dezvoltarea business-ului in exterior, fie accesand piete noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategica diferita.

#AUDIENTA target

Se adreseaza in exclusivitate antreprenorilor care au afaceri dezvoltate,top managerilor din companiile stabile si dezvoltate care au rol de factor de decizie in aceste organizatii, profesionistilor care au atins un nivel profesional avansat si au o reputatie buna pe piata. Nivelul de transfer al cunostintelor este avansat. 

#TEME ABORDATE

7 secrete ale antreprenorilor Vest-Europeni, ce te pot ajuta sa ai o afacere la standarde europene. 

 • Cum sa gasesti oamenii potriviti?
 • Cum sa iti planifici reusita?
 • Cum sa iti finantezi afacerea?
 • Cum sa devii un adevarat lider al organizatiei ?

Acestea sunt doar cateva din problemele actuale ale antreprenorilor romani. 

Probleme pe care insa... EUROprenorii le-au rezolvat de mai bine de 10 ani. Am documentat in ultimii 2 ani aceste "secrete" si am selectat cele mai importante elemente ce duc la succes. 
 
Vino sa vezi solutiile de tip "best practice" pe care antreprenorii de succes Vest-Europeni le-au folosit in StartUp si ScaleUp. 
 
Dar si sa vezi cum o platforma le poate unifica pe toate, pentru ca si afacerea ta sa opereze la standarde europene.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor*

 • Cum sa gasesti oamenii potriviti?
 • Cum sa iti planifici reusita?
 • Cum sa iti finantezi afacerea?
 • Cum sa devii un adevarat lider al organizatiei ?

​# RESURSE*

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Antreprenor, Autor, Business Mentor,

Este iniţiatorul echipei de coach, traineri formaţi şi certificaţi John Maxwell Team din România, cofondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, cu peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent si este prezent în TOP 500 Forbes.

Citeste mai mult