De ce subventionam accesul studentilor, elevilor si profesorilor la evenimentele Business Days?

  In contextul in care traim pe umerii generatiilor viitoare stau mari provocari si daca cei care suntem azi activi pe piata muncii, in economie si societate nu ne implicam sa-i ajutam si sa le facilitam dezvoltarea si accesul la resurse misiunea lor va fi si mai dificila.

   

  Ce beneficii oferim studentilor si profesorilor?

   

   

   

  Cum ajutam tanara generatie si educatorii acestora?

  Traversam vremuri in care schimbarile generate de inovatie, tehnologie, digitalizare sunt imprevizibile si se intampla cu o viteza incredibil de mare. Adaptabilitatea devine o caracteristica esentiala si o abilitate mai mult decat necesara pentru supravietuire. In contextul in care la nivel local, regional si global suferim de o acuta criza de leadership, in contextul in care populismul si decizii politice irationale conduc la instabilitate politica, sociala si la adancirea inechitatii in societate. In contextul in care realitatea romaneasca este macinata de coruptie si este condusa de o clasa politica egocentrista si fara strategie pe termen lung, care pune interesele tarii pe ultimul loc si care se gandeste din ce in ce mai putin la mediul economic, la piata muncii si la generatia tanara expunand astfel tara unor riscuri si mai mari, devine si mai importanta responsabilitatea noastra de a ne conecta puternic cu mediul universitar si scolar atat prin proiectele Business Days cat si prin proiecte speciale prin care sa ajutam in mod real generatia tanara si pe educatorii acestora sa creasca tineri responsabili si capabili de a transforma realitatea din jurul nostru intr-unul pozitiv dorit de toti cei care mai luptam pentru un vitor mai bun in tara noastra.

   

  FACILITATI DE ACCES PENTRU STUDENTI SI PROFESORI LA EVENIMENTELE BUSINESS DAYS

  Astfel vom continua si anul acesta subventionarea pachetelor de acces Business Starter si Professional Development cu 50% pentru studenti, elevi si profesori care doresc sa participe la acest eveniment.

  Reducerea se cumuleaza cu reducerea de tipul Early Bird si Very Early Bird si pentru cazul in care inscrierea studentilor, elevilor si profesorilor se face organizat prin unitatea de invatamant sau prin grupuri de studenti la aceste reduceri se adauga si discountul de volum:

  • pentru 2-5 participanti -5%
  • pentru 6-10 participanti -10%
  • pentru mai mult de 11 participanti -15%

  Nu este nevoie ca facturarea si plata sa fie facuta de catre institutia de invatamant. Facturarea se poate face fie pe unul din membrii grupului care vrea sa participe si care preia rolul de a colecta banii de la ceilalti membrii si face plata in numele grupului, fie printr-o organizatie studenteasca.

   

  Participare individuala

  Participare individuala

   

  Aveti posibilitatea sa alegeti sa participati cu 50% subventie la urmatoarele tipuri de acces:

  • Business Starter (24 octombrie) - 25 euro
  • 1nspiring Day (25 octombrie) - 50 euro
  • Business Starter + 1nspiring Day (24 si 25 octombrie) - 62.5 euro
  • Professional Development (valabil in 24 octombrie, 25 octombrie sau in ambele zile) - 50 euro o zi sau 75 euro ambele zile

  Alege tipul de acces dorit

   

  Participare in grup

  Participare in grup

   

  Aveti posibilitatea sa alegeti sa participati in grup (minim 2 persoane) cu 50% subventie la urmatoarele tipuri de acces:

  • Business Starter (24 octombrie) - 25 euro
  • Professional Development (valabil in 24 octombrie, 25 octombrie sau in ambele zile) - 50 euro o zi sau 75 euro ambele zile

   

  Alege tipul de acces dorit

   

  Tichete de acces gratuit pentru organizatiile studentesti sau de tineri care se implica cu voluntari in organizarea evenimentului

  Pentru organizatiile studentesti care se implica cu voluntari in proiectele Business Days oferim pachete de acces gratuite si diverse alte beneficii in functie de numarul de voluntari, de timpul investit si de calitatea muncii prestate in beneficiul proiectelor Business Days.

  Pentru detalii dati click aici.

   

  Important de stiut

  Numarul de locuri per eveniment subventionat cu 50% este limitat la 75 (50 Business Starter, 1nspiring Day si Business Starter+1nspiring Days si 25 Professional Development) pentru evenimentele Business Days.

  Alocarea acestor locuri se face in ordinea solicitarilor. Rezervarea locurilor este garantata dupa efectuarea platii. Din momentul emiterii facturii plata trebuie efectuata in 2 zile lucratoare. Dupa trecerea celor 2 zile factura este anulata si implicit comanda.

  Numarul de solicitari este mare, motiv pentru care nu putem face compromisuri de la aceste reguli.

  Pentru a putea participa la eveniment va rugam la inregistrare sa veniti cu carnet de elev, carnet de student sau legitimatie de profesor valabil. In caz contrar se poate solicita plata diferentei de pret din partea organizatorilor.

  Subventia este oferita de Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala. Valoarea totala a subventilor pentru anul 2018 este 13.462,50 euro.