De ce subvenționam accesul studenților, elevilor și profesorilor la evenimentele Business Days?

  În contextul în care trăim, pe umerii generațiilor viitoare stau mari provocări. Dacă cei care suntem azi activi pe piață muncii, în economie și societate nu ne implicăm să-i ajutăm și să le facilităm dezvoltarea și accesul la resurse, misiunea lor va fi și mai dificilă.

   

  Ce beneficii oferim studenților și profesorilor?

   

   

   

  Cum ajutăm tânăra generație și educatorii acestora?

  Traversăm vremuri în care schimbările generate de inovație, tehnologie, digitalizare sunt imprevizibile și se întâmplă cu o viteză incredibil de mare. Adaptabilitatea devine o caracteristică esențială și o abilitate mai mult decât necesară pentru supraviețuire.

  În contextul în care la nivel local, regional și global suferim de o acută criză de leadership, în contextul în care populismul și decizii politice iraționale conduc la instabilitate politică, socială și la adâncirea inechității în societate. În contextul în care realitatea românească este măcinată de corupție și este condusă de o clasă politică egocentristă și fără strategie pe termen lung, care pune interesele țării pe ultimul loc și care se gândește din ce în ce mai puțin la mediul economic, la piață muncii și la generația tânără expunând astfel țara unor riscuri și mai mari, devine și mai importantă responsabilitatea noastră de a ne conecta puternic cu mediul universitar și școlar atât prin proiectele Business Days cât și prin proiecte speciale prin care să ajutăm în mod real generația tânără și pe educatorii acestora să crească tineri capabili de a transformă realitatea din jurul nostru într-unul pozitiv dorit de toți cei care mai luptăm pentru un vitor mai bun în țara noastră.

   

  FACILITĂȚI DE ACCES PENTRU STUDENȚI ȘI PROFESORI LA EVENIMENTELE BUSINESS DAYS

  Astfel vom continua și anul acesta subvenționarea pachetelor de acces Business Starter și Professional Development cu 50% pentru studenți, elevi și profesori care doresc să participe la acest eveniment.

  Reducerea se cumulează cu reducerea de tipul Early Bird și Very Early Bird și pentru cazul în care înscrierea studenților, elevilor și profesorilor se face organizat prin unitatea de învățământ sau prin grupuri de studenți la aceste reduceri se adaugă și discountul de volum:

  • pentru 2-5 participanți -5%
  • pentru 6-10 participanți -10%
  • pentru mai mult de 11 participanți -15%

  Nu este nevoie ca facturarea și plata să fie făcută de către instituția de învățământ. Facturarea se poate face fie pe unul din membrii grupului care vrea să participe și care preia rolul de a colecta banii de la ceilalți membrii și face plată în numele grupului, fie printr-o organizație studențească.

   

  Participare individuală

  Participare individuală

   

  Aveți posibilitatea să alegeți să participați cu 50% subvenție la urmatoarele tipuri de acces:

  • Business Starter (11 sau 12 decembrie) - 30 euro + tva
  • Business Starter valabil in ambele zile - 45 euro + tva
  • Professional Development (11 sau 12 decembrie)- 60 euro + tva
  • Professional Development valabil in ambele zile - 90 euro + tva

  Alege tipul de acces dorit

   

  Participare în grup

  Participare în grup

   

  Aveti posibilitatea sa alegeti sa participati in grup (minim 2 persoane) cu 50% subventie la urmatoarele tipuri de acces:

  • Business Starter (11 sau 12 decembrie) - 30 euro + tva
  • Business Starter valabil in ambele zile - 45 euro + tva
  • Professional Development (11 sau 12 decembrie) - 60 euro + tva
  • Professional Development valabil în ambele zile - 90 euro + tva
  • la reducerea de 50% se adauga discountul de volum dupa cum urmeaza:
   • 5% pentru mai mult de 2 tichete
   • 10% pentru mai mult de 6 tichete
   • 15% pentru mai mult de 11 tichete

   

  Alege tipul de acces dorit

   

  Tichete de acces gratuit pentru organizațiile studențești sau de tineri care se implică cu voluntari in organizarea evenimentului

  Pentru organizațiile studențești care se implică cu voluntari în proiectele Business Days oferim pachete de acces gratuite și diverse alte beneficii în funcție de numărul de voluntari, de timpul investit și de calitatea muncii prestate în beneficiul proiectelor Business Days.

  Pentru detalii dati click aici.

   

  Important de știut

  Numărul de locuri per eveniment subvenționat cu 50% este limitat la 75 (50 Business Starter și 25 Professional Development) pentru evenimentele Business Days.


  Alocarea acestor locuri se face în ordinea solicitărilor. Rezervarea locurilor este garantată după efectuarea plății. Din momentul emiterii facturii plata trebuie efectuată în 2 zile lucrătoare. După trecerea celor 2 zile factura este anulată și implicit comanda.


  Numărul de solicitări este mare, motiv pentru care nu putem face compromisuri de la aceste reguli.

  Pentru a putea participa la eveniment vă rugăm la înregistrare să veniți cu carnet de elev, carnet de student sau legitimație de profesor valabilă. În caz contrar se poate solicita plata diferenței de preț din partea organizatorilor.

  Subvenția este oferită de Asociația pentru Dezvoltarea Mediului Economic și Cultură Antreprenorială. Valoarea totală a subventilor pentru anul 2019 este 13.462,50 euro.