Dan Mocanu

Dan este arhitect de inovatie, practician acreditat Blue Ocean Strategy si un catalizator pentru cresteri accelerate in afaceri prin dezvoltarea de strategii de pionierat si leadership.

Dan a trait 17 ani in Statele Unite unde a lucrat la Microsoft si a fost lector de fizica si matematica in invatamantul superior american.

Începând cu 2004 dupa intoarcerea sa in tara, Dan a generat performanta cu sute de antreprenori, executivi, manageri seniori si persoane cheie din conducerea a peste 150 de companii locale şi multinaţionale, in proiecte de dezvoltarea afacerilor prin transformarea culturii organizationale.

Printre proiectele recente se numara si lucrul cu echipe senioare din Setrio Soft, Megatitan, Nova Grup, Coseli, Pandora Prod,  C&M Jeler, Onevest, BSS, Hafele, Servier Pharma, Bayer, P&G, HP, Telekom BRD si Consiliul Director al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, si cel al Camerei de Comert Americane din Romania (AmCham), si cu fondatorii Transylvania College.

Veniturile suplimentare cumulate catalizate de Dan se ridica la peste 50 Milioane de Euro cu un ROI mediu de 50 la 1 si cel putin de 10 la 1.

Conduce programe pentru antreprenori, corporatii si profesionisti.