Iulian Ghisoiu

Iulian are o experiență de peste 13 ani în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare, referențiere organică si marketing online. Este General Manager al agentiei SEO Target Web si este unul dintre cei mai experimentați specialisti SEO din România.
 
În 2013 a lansat magazinul online cu produse pentru copii www.BeKid.ro, pe care l-a fondat tocmai pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă antreprenorii din ecommerce și pentru a veni în întâmpinarea lor cu servicii eficiente si practice de optimizare. Magazinul său online a devenit unul dintre cele mai bune 5 magazine online din domeniu, într-o nisă foarte competitivă si doar prin servicii SEO.
 
Printre brand-urile promovate de Target Web se regăsesc CISEROM, Blugento, Gazduire.ro, AutoLux, ImportDirect, TLH, Globall.ro, Comunicatedepresa.Net, majoritatea lideri în online pe domeniile in care activează.
 
Prin intermediul agenției SEO pe care o conduce, ajută companiile să își crească vizibilitatea în Google și numărul de clienți prin servicii de optimizare, campanii de PR online, management al reputatiei online, content marketing si bloggers outreach.
 
În 2017 a lansat Atelierul de SEO, prin intermediul căruia sprijină antreprenorii, webmasterii şi alte persoane implicate în marketingul online să optimizeze afacerile în motoarele de căutare.