Mihai Mihalcea

Mihai si-a construit o cariera de peste 20 de ani in vanzari. S-a remarcat intotdeauna prin dedicarea cu care s-a angrenat in toate proiectele pe care le-a initiat sau la care a participat. Ca manager de vanzari a activat pe diverse trepte de management. Asa a ajuns, in timp, Director de Vanzari si a coordonat echipe. In cel mai mare proiect coordonand o echipa de vanzari, la nivel national, de peste 2000 de oameni.

Pentru ca si-a dorit intotdeauna sa devina din ce in ce mai profesionist, a investit continuu in instruirea sa, certificandu-se ca: Director de Vanzari, Trainer si Manager de Proiect. A format piete si echipe, pentru companiile pe care le-a reprezentat, a pregatit si sustinut training-uri specifice de comunicare si tehnici de vanzari. 

Ca profesionist, a investit in cursuri de dezvoltare personala, acreditandu-se ca “Train the Trainers” si “Director de Vanzari”, iar din anul 2014 este membru John Maxwell Team, acreditat ca “Teacher, Speaker, Coach”, atat in Romania, cat si in USA. Pe baza curriculei John Maxwell Team a sustinut nenumarate training-uri, grupe de Mastermind si sesiuni de coaching, individuale si de grup. 

Acum a devenit consultant si ajuta antreprenori, manageri de top si proprietari de afaceri sa formeaza piete si echipe!