Laura Boca

Este economist cu specializarea Finante-Contabilitate de peste 15 ani.  La numai dupa cativa ani de la absolvirea  Universitatii "AL. I. CUZA " din Iasi profeseaza ca Director Economic.
 
Din dorinta de perfectionare continua in 2007, devine Expert contabil judiciar, ceea ce aduce in ascensiunea profesionala mai multa responsabilitate si oportunitati.
 
Din anul 2009 dupa absolvirea cursurilor postuniversitare specializarea - Managementul comunicarii si relatii Publice din cadrul Facultatii de Stiinte Economice incepe sa impartaseasca prin trainig-uri si conferinte, aplicabilitatea si implementarea legilor fiscale. 
 
Este membru activ al Camerei Consultantilor Fiscali si ofera consultanta in intelegerea si aplicabilitatea normelor fiscale. 
 
In ultimii doi ani, dar mai ales de cand Bitcoin devine o realitate si in mediul de afaceri romanesc,  urmareste  ascensiunea rapida a criptovalutelor si acceptarea acestora ca plata de cat mai multe societati comerciale. In acest context  studiaza  cadrul legal atat pentru minare in cadrul fermelor de mining nationale dar si pentru tranzactiile cu criptovalute.