Mădălina Barbu

Madalina Barbu este trainer, facilitator de teambuilding, MC la evenimente, dar si project manager pentru programele HPDI unde reuseste de fiecare data sa aduca energie si buna dispozitie. Fiind o persoana organizata construieste programe de succes alaturi de partenerii nostri precum Raiffeisen Bank, Bancpost, Banca Transilvania, BRD, Unicredit, Printec, Petrom, Rompetrol, Lukoil, Continental Automotive , HUF, TMD Friction, Legrand, Policolor, Arctic, Otto Broker, Allianz Tiriac, , Marsh Broker de asigurari - reasigurari, Pay U, Medtronic, AdPharma, Oriflame, Emag, Avira, Fuchs Condimente, Edenred, etc. 
Pasiunea pentru job si misiunea de a creste oameni a dus la o reinventare a Madalinei care fie ca joaca rolul de Cupidon in training-ul de vanzari sau rolul unui Oracol in programele de teatru, ea isi dovedeste abilitatea de a da o nota personala fiecarui eveniment si de a se adapta fiecarei situatii. 
Superputerea Madalinei este de a livra energie oamenilor in evenimente, dar si in intalnire de vanzari pe care le are cu potententialii, dar si actualii clienti ai HPDI.