Razvan Ziemba

Răzvan Ziemba este antreprenor, consultant de business și fost CEO al Network One Distribution.

Sub conducerea lui Razvan, Network One Distribution a ajuns la o cifra de afaceri anuala de peste 200 milioane Euro si peste 230 de angajati. S-a lasat de facultate in 1990 pentru a deveni antreprenor. A fost antreprenor 8 ani, timp in care a avut mai multe afaceri. In 1998 a schimbat directia si s-a anagajat in conducerea Flamingo Computers, pentru ca in 2002 sa devina CEO al FIT Distribution un proiect antreprenorial finantat de Marius Ghenea.

Razvan are o certifcare John Maxwell ca trainer, coach si spekaer. A absolvit un program MBA la Open University Londra. Este pasionat de dezvoltare, a parcurs o multime de cursuri si are o mai multe certificari printre care: Certificare Persolog pentru profile de personalitate DISC si profile de stres; Certificari Brian Tracy International: Maximum Achievment 2.0, Superior Selling Skills, The Psychology of Selling.

Timpul, familia si dezvoltarea continua sunt pricipalele valori dupa care se calauzeste in acest moment.  In consultanta se ghideaza dupa principiul ca fiecare om este unic si fiecare companie este unica deci propune abordari personalizate bazate pe o analiza detaliata a nevoilor oamenilor si/sau companiilor.

Razvan are obiectiv sa citeasca cel putin 50 de carti pe ani. Intre cartile pe care oricine ar trebui sa le citeasca “Incepe cu de ce” scrisa de Simon Sinek, orice carte de leadership scrisa de John Maxwell, “Peak” de Anders Ericsson