Ciprian Alpiu Moga

Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea liderilor care conduc procesele de schimbare.

Are 20 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării.

A lucrat pentru clienți în domenii precum servicii IT și inginerie, industrie, petrol și energie, retail și distribuție, agribusiness. A implementat proiecte pentru companii din România, precum și din Europa, Statele Unite, America Latină (Mexic, Brazilia), Asia (Singapore, India, Indonezia, China).

Este un pionier al agilității organizaționale în România. Are la activ proiecte cu clienți de pe 3 continente în acest domeniu. A adus în România modelul Agile Profile® - instrument unic de agilitate managerială, și este master-trainer în formare.

Consideră că orice companie seamănă cu o ființă umană și este făcută din carne și oase, din minte și suflet și asta se regăsește în pratica sa, care înglobează instrumente “hard” și „soft”.

În paralel, Ciprian are o activitate bogată de trainer, având la activ 500 de manageri formați în Agile Profile® și agilitate organizațională, și 800 de manageri și experți în Process Communication Model® și comunicare adaptată.

În cursurile sale apelează frecvent la exemple din propria sa experiență și face adesea trimiteri la muzică și muzicieni – în special jazz și muzică clasică, domenii muzicale de care este îndrăgostit.

De formație inginer IT la Universitatea Politehnica din Cluj-Napoca, este absolvent al Programului Copernic, Paris, Executive-MBA derulat în cadrul Institut d’Etudes Politiques, Ecole Nationale des Mines, Ecole Nationale des Ponts et Chaussees și College des Ingenieurs.

Extra-profesional, promovează creativ muzica de jazz în București și Cluj printr-un “trib” de melomani antreprenori, corporatiști și profesii liberale, organizați după principiilor organizațiilor agile (www.jazzfanrising.ro). Este consultant pro-bono în proiecte dezvoltate de artiști și muzicieni români.    

 

LinkedIn:  https://ro.linkedin.com/in/ciprianmoga