Erik Barna

Fondator al LIFE IS HARD - WORK SOFT – prima companie romaneasca de software listata la Bursa de Valori Bucuresti - Erik este antreprenor in domeniul tehnologiei si are mai mult de 15 ani de experienta in dezvoltare de produse software, gandire strategica si coordonare de echipe creative.

Cu Erik in rol de CEO, compania LIFE IS HARD a castigat multiple premii internationale pentru inovatie si impactul in business generat de solutiile sale tehnologice, iar din 2016 dezvolta platforme si aplicatii pentru conceptul Smart Cities.

Din 2016, Erik Barna a devenit membru in consiliul director al CLUJ IT CLUSTER.

Este investitor in mai multe start-up-uri de tehnologie, cea mai recent investie fiind Noah-Watch.

Sustine si se implica activ in activitatea a mai multor ONG-uri  care au ca si deziderat imbunatatirea calitatii vietii.

Este mentor si consultant la mai multe organizatii, cea mai recenta organizatie fiind The Founder Institute, una dintre cele mai renumite acceleratorare de strat-upuri din lume.

Experienta si competentele pe care Erik le detine in tehnologie, antreprenoriat, management si dezvoltare de produs il pozitioneaza ca fiind un inovator si un sustinator al leadershipului in industria IT si in Romania.