George Trandafir

George Trandafir, Managing Partner la Trandafir & Associates, este avocat consultant, cu o experiență substanțială, în principal în dreptul afacerilor,  și în domenii de nișă precum achizițiile publice, concesiunile și fondurile europene.

Bun organizator, cu o capacitate mare de analiză și evaluare a situațiilor și flexibilitate în abordare, a dobândit o vastă experiență profesională prin implicarea și munca efectivă în proiecte care au marcat avocatura din România, derulate în perioada 2005 – prezent.

Cu seriozitate, pasiune și multă răbdare izvorând din experiență, George Trandafir a asigurat managementul unor ample proiecte și a coordonat echipe de avocați în cursul unor proceduri/tranzacții complexe; a oferit servicii de consultanță juridică de un înalt standard profesional și, cu fiecare proiect finalizat, a continuat să se autodepășească.

Proiectele reprezentative pentru activitatea profesională a lui George includ domeniile: M&A, imobiliar (cele mai mari proiecte imobiliare din România ultimilor ani), achizițiile publice, serviciile publice și fondurile europene (din postura de consultant al autorității de management a fondurilor europene, dar și din aceea de consultant al beneficiarului de fonduri).

Trandafir & Associates este o inițiativă antreprenorială românească, inspirată de viziunea și determinarea avocaților asociați Georgiana-Raluca Trandafir și George Trandafir de a-și dedica clienților lor energia și maiestria bazată pe cunoașterea impecabilă a unor zone de nișă ale avocaturii, în care puțini profesioniști din România au experiență relevantă. Trandafir & Associates oferă servicii juridice de cel mai înalt nivel profesional, acordând consultanță în dreptul afacerilor și asigurând asistență și reprezentare în litigii de drept civil, administrativ sau achiziții publice, dar și în domeniul fondurilor europene. Misiunea asumată de Trandafir & Associates este aceea de a identifica, cu rigoare și profesionalism, soluțiile perfect adaptate situației specifice fiecărui client, care să îl conducă pe acesta către succes, în cel mai scurt timp.